net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Unit Garage σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε το BMW R 1200 GS σε adventure μοτοσικλέτα των 70s!

Ρετρό body kit για BMW R 1200 GS!

Η εταιρεία Unit Garage από τη Γαλλία κατασκεύασε ένα body kit για το R 1200 GS της BMW. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η αυθεντικά ρετρό αισθητική που θυμίζει αγωνιστική μοτοσικλέτα του Ράλι Ντακάρ του ’70!

 

Το body kit της Unit Garage περιλαμβάνει τον προβολέα και τη μάσκα του, μπροστινό και πίσω φτερό, ντεπόζιτο, σέλα και ουρά. Όλα τα μέρη βιδώνονται πάνω στο πλαίσιο, χωρίς να απαιτούνται τροποποιήσεις ή ειδικές βάσεις και μπορούν να αντικατασταθούν ανά πάσα στιγμή ο αναβάτης αποφασίσει ότι δεν επιθυμεί το ρετρό look που προσφέρουν. Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα μέρη μειώνουν και το βάρος του GS.

Το kit ονομάζεται R120G/S (με σαφείς αναφορές στην πρώτη adventure μοτοσικλέτα, το R80G/S) και είναι κατάλληλο για κάθε GS από το 2004 και έπειτα – με κάποιες μικρομετατροπές, μπορεί να προσαρμοστεί και στην έκδοση Adventure. Κοστίζει 3.290 ευρώ (με επιπλέον τα έξοδα μεταφοράς) και μπορείτε να το αγοράσετε από το site της Unit Garage, αφού πρώτα επιλέξετε το χρώμα για κάθε ένα από τα μέρη του και επιλέξετε τυχόν έξτρα αξεσουάρ (η εταιρεία έχει προβλέψει και για ζελατίνα και βαλίτσες)!

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ