net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki ER-6n ,διαφορετικό και δικύλινδρο

Ο δικύλινδρος και εξαιρετικός σε απόδοση εν σειρά κινητήρας και η ξεχωριστή αισθητική του είναι οι κύριοι λόγοι που διαφοροποιούν το μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Μοντέλο που έχει ήδη μια πολύ καλή πορεία στην ελληνική αγορά

 
Ο κινητήρας του μοντέλου της Kawasaki αποτελεί ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του συνόλου. Σχεδιασμένος από λευκό χαρτί, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν πολλούς να συμμερίζονται την άποψη ότι τα δικύλινδρα μοτέρ είναι η χρυσή τομή για κίνηση σε πραγματικές συνθήκες. Η δύναμη και η ροπή είναι διαθέσιμες από το χαμηλό φάσμα λειτουργίας, η ευστροφία δίνει δυνατά το “παρών”, ενώ στα θετικά του συγκαταλέγεται και η αρκετά χαμηλή για τον κυβισμό και την απόδοσή του κατανάλωση.

Οι μικρές του διαστάσεις, η σωστή τοποθέτηση των χειριστηρίων στο τιμόνι, η φιλική θέση οδήγησης και το αρκετά μεγάλο κόψιμο του τιμονιού είναι τα στοιχεία που καθορίζουν το χαρακτήρα της ιαπωνικής μοτοσικλέτας. Οι αναρτήσεις του κινούνται αρκετά κοντά στο ιδανικό μεταξύ άνεσης και σπορ συμπεριφοράς, ενώ οι δίσκοι μαργαρίτες που συνδυάζονται με 4πίστονες δαγκάνες υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του συνόλου παρά τη μέτρια αίσθηση που δίνουν στον αναβάτη. Η εξάτμιση, το ψαλίδι και η ενιαία βάση μαρσπιέ για αναβάτη και συνεπιβάτη δημιουργούν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες οπτικές γωνίες του ER-6n, το οποίο συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα ακόμη και σήμερα.
Ο πρωτότυπος πίνακας οργάνων βρίσκεται εντός του οπτικού πεδίου, είναι ευανάγνωστος και παρέχει αρκετές πληροφορίες στον αναβάτη, δε διαθέτει όμως δείκτες βενζίνης και θερμοκρασίας.

Ο έξτρα εξοπλισμός (top case, ζελατίνα), που προσφέρει η Kawasaki για το μοντέλο της, αυξάνει σημαντικά τις ταξιδιωτικές του ικανότητες, ενώ η γκάμα των αξεσουάρ περιλαμβάνει στοιχεία αισθητικής αναβάθμισης (άλλα φλας, καθρέπτες) αλλά και προστασίας (μανιτάρια).

Τιμή: 6.290 ευρώ

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ