net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

7 μοντέλα superbikes, για μοναδική οδηγική απόλαυση στη σέλα μοτοσυκλετών που κατασκευάστηκαν για την κορυφή.

Τα ονειρεμένα superbikes

Μια κατηγορία-χωνευτήριο της τεχνολογικής εξέλιξης, βιτρίνα της κάθε εταιρείας μοτοσυκλετών, με μοντέλα φτιαγμένα για το απόλυτο στις επιδόσεις, την ισχύ και τον εντυπωσιασμό, τα superbikes μπορούν να καυχιούνται ότι αυτή την στιγμή, βρίσκονται στο απόγειο της εξέλιξης τους.

 
Superbikes. Μοτοσυκλέτες φτιαγμένες για την απόλυτη ταχύτητα και την τεράστια ισχύ, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που μπορεί να προσφέρει κάθε κατασκευαστής. H κατηγορία των superbikes πάντα ασκούσε γοητεία σε κάθε μοτοσυκλετιστή, με ομορφότερες, ταχύτερες και καλύτερες μοτοσυκλέτες να την αποτελούν κάθε χρόνο. Σήμερα, μπορούμε με ευκολία να ισχυριστούμε ότι τα superbikes βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ιστορίας τους, με ισχείς που ξεπερνούν τους 200 ίππους, πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων και άκρατη τεχνολογία, όντας μικρότερα και ελαφρύτερα από ποτέ. 

Μοντέλα που απευθύνονται σε αναβάτες που αναζητούν το κάτι παραπάνω, τα superbikes είναι φτιαγμένα για να χαρίζουν απλόχερα αδρεναλίνη, σε απαιτητική οδήγηση στην άσφαλτο, ταχύτατες βόλτες, αλλά και –φυσικά- μέσα στην πίστα. Στο σημερινό μας αφιέρωμα-best buy, σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα superbikes στα 1000 κ.εκ. και άνω. 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ