net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

BMW F800R: Πιο φρέσκο, πιο σπορ

Hot Spots:
Εκτενής ανανέωση
Sport χαρακτήρας

Η BMW παρουσίασε στην EICMA ένα ολόφρεσκο F800R, βασισμένο στο πρόσφατο πετυχημένο του παρελθόν αλλά με πολλές στοχευμένες αλλαγές. Ξεκινώντας από τη σχεδίαση, σημειώνουμε ένα ολοκαίνουριο φωτιστικό σώμα, νέα είναι και τα πλαϊνά πλαστικά, τα καλύμματα του ψυγείου, το φτερό του εμπρός τροχού αλλά και οι ζάντες. Το ύψος της στάνταρ σέλας έχει μειωθεί κατά 10 χλστ., ενώ τα μαρσπιέ ήρθαν πιο μπροστά και πιο χαμηλά και το αλουμινένιο τιμόνι είναι νέας σχεδίασης.
Στον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα η ισχύς του ανέβηκε από τους 85,8 στους 88,5 ίππους στις ίδιες ακριβώς στροφές, με την ροπή να παραμείνει στα 8,77 Kgm στις 5.800 σ.α.λ. Παράλληλα κόντυναν οι δύο πρώτες σχέσεις του κιβωτίου για ταχύτερες εκκινήσεις.

Στα φρένα το F800R απέκτησε ακτινικές 4πίστονες δαγκάνες στους εμπρός δίσκους των 320 χλστ. Νέα είναι και η δικάναλη μονάδα ABS, ελαφρύτερη και ταχύτερη στη λειτουργία της από την προηγούμενη. Στα έξτρα του F 800 R διατίθεται για πρώτη φορά ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση (ESA-Electronic Suspension Adjustment), ενώ μπορεί να συμπεριληφθεί και Traction Control το οποίο η BMW ονομάζει ASC (Automatic Stability Control).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, 2K σε σειρά, Υ/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 798
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 88,5/8.000
Βάρος (κιλά): 202

Τιμή (ευρώ): 9.450

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ