net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

HARLEY-DAVIDSON SPORTSTER 883 IRON

Hot Spots
Γνήσια
H-D αίσθηση
Ροπάτος κινητήρας

Το Sportster 883 είναι ένα από τα… μικρότερα ονόματα που θα βρείτε στην γκάμα της Harley-Davidson και μέχρι την έλευση του Street 750 αποτελούσε το κάτω άκρο της γκάμας της αμερικανικής εταιρείας. Η έκδοση Iron μας συνιστά μια λιτή εκδοχή, με απλές και καθαρές γραμμές.

Ο αερόψυκτος Evolution των 863 κ.εκ., με τις δύο βαλβίδες ανά κύλινδρο και το προσωνύμιο Blockhead, τροφοδοτείται από ψεκασμό, διαθέτει φυσικά τον διάσημο ήχο που χαρακτηρίζει όλα τα αμερικάνικα μοντέλα, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ένταση είναι αναμενόμενα αρκετά χαμηλότερη, λόγω της μικρότερης χωρητικότητάς του, αλλά και των ελαφρά φιμωμένων εξατμίσεων. Η τελική μετάδοση γίνεται κλασικά με ιμάντα, κάτι που εξασφαλίζει ένα έξοδο λιγότερο για τον αναβάτη, αφού η συντήρησή του είναι μηδαμινή.

Όπως όλα τα 883 μοιάζει ως το απόλυτο αγχολυτικό και αυτό είναι κάτι που αρχίζει να αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις μέρες μας, που όλα γύρω μας φαίνονται να κινούνται με ταχύτητα φωτός. Όλοι χρειαζόμαστε μία δόση ηρεμίας στην καθημερινότητά μας και αν αυτή η δόση γράφει πάνω Harley-Davidson, τότε ακόμη καλύτερα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, V2, Α/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 863
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): Δ.Α.
Βάρος (κιλά): 251

Τιμή (ευρώ): 9.490 (Pearl) / 10.190 (Pearl ABS) / 9.790 (Hard Candy Custom) / 10.490 (Hard Candy Custom ABS)

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ