net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

HONDA CB650F ABS: Κλέβει καρδιές

Hot Spots:
Σχεδίαση
Ποιότητα
Κατανάλωση

To Honda CB650F ανήκει στα νέας γενιάς μεσαία 4κύλινδρα της ιαπωνικής εταιρίας. Σχεδιαστικά, θυμίζει αρκετά το Hornet που σταματά να παράγεται και κάπου εκεί τελειώνουν και τα κοινά σημεία μεταξύ των δύο μοτοσικλετών.

Η θέση οδήγησης του CB650F είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς για τις καθημερινές του μετακινήσεις και πάνω σε αυτό το πεδίο οι σχεδιαστές της ιαπωνικής εταιρίας τα πήγαν εξαιρετικά. Ο εν σειρά 4κύλινδρος κινητήρας έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί. Στόχος των μηχανικών της Honda ήταν να του προσδώσουν ζωντάνια, ειδικά στο χαμηλό φάσμα λειτουργίας, μια περιοχή όπου όλοι οι μεσαίου κυβισμού 4κύλινδροι «πονάνε».

Το CB650F είναι αδιαμφισβήτητα μια καθημερινή και φιλική μοτοσικλέτα. Το καλό ζύγισμα του πλαισίου βοηθά πολύ στους ελιγμούς, ομοίως και το καλό κόψιμο του τιμονιού. Εξίσου φιλικό αποδεικνύεται όμως και στην επαρχιακό δρόμο, ενώ το μενού δεν αποκλείει το ταξίδι, όπου η μοτοσυκλέτα είναι ιδιαίτερα σταθερή με βασικό μειονέκτημα αναμενόμενα στην αεροδυναμική.

Αν ψάχνετε για naked ρίξτε μια καλή ματιά στο CB650F. Η σαγηνευτική του εμφάνιση είναι μόνο η αρχή για μια σχέση που θα κρατήσει χρόνια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, 4Κ σε σειρά, Υ/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 649
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 87/11.000
Βάρος (κιλά): 208

Τιμή (ευρώ): 7.990

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ