net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

HONDA CB500F ABS: Κάνει για όλα

Hot Spots:
Oικονομία
Υ
ψηλή ποιότητα κατασκευής

Στη νέα δικύλινδρη οικογένεια των CB 500 το F είναι το γυμνό street μοντέλο, με γονίδια streetfighter, δίχως φέρινγκ, με ίσιο τιμόνι και ανάλογη θέση στα μαρσπιέ. Ο κινητήρας είναι απίστευτα γραμμικός, με ηλεκτρική αίσθηση και αρκετή δύναμη.

Τα φρένα αποδίδουν παντού άριστα, με μόνο μια μικρή ένσταση για το μπροστινό δίσκο -στην οριακή, όμως, οδήγηση- όπου λίγη ακόμη δύναμη δεν θα μας χάλαγε. Πέρα από την ανύπαρκτη προστασία από τον αέρα, στο CB 500F η ελαφρώς πιο όρθια οδήγηση είναι ακόμα πιο άνετη από εκείνη του CBR 500R, ενώ το κόκκινο χρώμα είναι από τα πιο όμορφα που έχουμε δει! Όσον αφορά στην κατανάλωση καυσίμου, η Honda υποστηρίζει πως τα 15,7 λίτρα του ρεζερβουάρ αρκούν για να δώσουν αυτονομία που ξεπερνά τα 420 χιλιόμετρα!

Η Honda παρουσίασε τα τελευταία 2 χρόνια, μια ακόμη παραλλαγή του δικύλινδρου κινητήρα της στα 500 κ.εκ. με έμφαση στην οικονομία καυσίμου και στη χαμηλή τιμή απόκτησης -δίχως να παραμελεί τις αρετές για τις οποίες έχει γίνει γνωστή. Κορυφαία αξιοπιστία, και ανάλογα υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, 2Κ σε σειρά, Υ/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 471
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 47/8.500
Βάρος (κιλά): 192

Τιμή (ευρώ): 6.350

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ