net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ-09 (ABS): Οδηγικό όνειρο

Hot Spots:
Τιμή
Κινητήρας
Διασκέδαση

Στόχος πρώτος:μια μοτοσικλέτα με χαμηλή τιμή απόκτηση και συντήρησης, που να μην καίει τα κέρατα της, και να ενθουσιάζει όσο περισσότερο μπορεί τον αναβάτη της.
 Στόχος δεύτερος
: Να ανεβάζει στροφές / παλμούς στην καρδιά όσων την βλέπουν και την οδηγούν.

 Αποτέλεσμα: το MT-09.
 
Η Οδήγηση με όμικρον κεφαλαίο και η απόλαυση της πρώτα και πάνω από όλα. Η εμφάνιση είναι υποκειμενική, η οδήγηση όχι. Είτε το μηχανάκι θα είναι καλό, είτε θα είναι μέτριο, είτε θα είναι κακό. Το MT-09 είναι καλό. Είναι τόσο καλό που δε χρειάζεται υποβολείς, δε χρειάζεται βοήθειες, δε χρειάζεται υποστήριξη. Αρκεί να το οδηγήσεις, τότε θα καταλάβεις. Μάλιστα δεν είναι καλό μόνο για τους λίγους «κανίβαλους» που θα το στύψουν. Είναι καλό με το καλημέρα για ΟΛΟΥΣ και για όλες.

Κοστίζει όσο ένα premium scooter, όμως είναι μοτοσικλέτα. Το MT-09 είναι μια μοτοσικλέτα ορόσημο, τόσο για τη Yamaha, όσο και για το χώρο της μοτοσικλέτας, αφού καταφέρνει να φέρει ξανά στο προσκήνιο τον ενθουσιασμό της οδήγησης μεγάλης μοτοσικλέτας, με κόστος που συμβαδίζει με τις σημερινές συνθήκες. Μπορεί με την ίδια επιτυχία να προσελκύσει νέους αναβάτες που ψάχνουν μια πρώτη, μια καθημερινή, ξεχωριστή μοτοσικλέτα, όσο και να επαναφέρει στο δρόμο της μοτοσικλέτας, αναβάτες που είχαν… αλλαξοπιστήσει για χάρη ενός scooter. Ανόθευτη οδηγική απόλαυση, μοναδική εμπειρία, στη σωστή τιμή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4Τ, 3Κ σε σειρά, Υ/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 847
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 115/10.000
Βάρος (κιλά): 188 / 191 (ABS)

Τιμή (ευρώ): 8.190 (Matt Grey) / 8.750 (Matt Grey ABS) / 8.320 (Λοιπά χρώματα) / 8.890 (Λοιπά χρώματα ABS)

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ