net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

DUCATI MONSTER 821: Το ολοκληρωμένο

Hot Spots:
Απολαυστική συμπεριφορά
Hλεκτρονικό πακέτο ασφαλείας
Ήχος

Ο Testastretta κινητήρας προέρχεται από τα νέα Hypermotard και Hyperstrada, με αρκετές σημαντικές βελτιώσεις. Η ανακοινώσιμη ιπποδύναμη είναι κατά 2 άλογα μεγαλύτερη από του Hypermotard, ενώ διαφορετική είναι και η καμπύλη απόδοσης. Νέος είναι και ο ψεκασμός, με συνεργασία Continental και Mikuni, με βελτιωμένα αποτελέσματα σε σχέση με το Hypermotard (σταθερό ρελαντί, καλύτερη απόκριση κλπ). 

To πακέτο ασφάλειας DSP (Ducati Safety Pack) περιλαμβάνει δικάναλο ABS 3 επιπέδων και Traction Control 8 επιπέδων, πλήρως παραμετροποιήσιμα και αμφότερα με δυνατότητα απενεργοποίησης, ενώ οι προτιμήσεις αποθηκεύονται στη μνήμη. Παράλληλα διαθέτει και 3 συνδυαστικά mode, με προκαθορισμένα επίπεδα Traction Control, ABS, Ride-by-wire αλλά και χαρτογραφήσεις Sport, Touring, Urban.

Το Ducati Monster 821 είναι μια μοτοσικλετάρα για αναβάτες που θέλουν διασκέδαση στην οδήγηση, χαρακτήρα, ιταλικό design, αλλά και σύγχρονη τεχνολογία, αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Τα 30.000 χιλιόμετρα μεταξύ των μεγάλων service είναι πραγματικό υπέρ-ατού στις μέρες μας. Όμως πάνω από όλα, βάζουμε την απίστευτη οδηγική ευχαρίστηση που προσφέρει το νέο Monster, δίχως δράματα, δίχως απαιτήσεις από τον αναβάτη, ανταμείβοντας τον πλουσιοπάροχα ακόμα και στην πιο μικρή βόλτα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4T, V2, Y/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 821
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 112/9.250
Βάρος (κιλά): 205,5

Τιμή (ευρώ): 11.450 (Dark) / 11.850 (Red) / 12.000 (White) / 12.650 (Stripe)

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ