net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το ολοκαίνουριο Χ10 και το γνωστό σε όλους Maxsym 400 αποτελούν τις δύο πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στα μεσαίου κυβισμού mega scooters και όχι άδικα.

Συμπέρασμα: Για κάνε ταμείο…

Το ολοκαίνουριο Χ10 και το γνωστό σε όλους Maxsym 400 αποτελούν τις δύο πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στα μεσαίου κυβισμού mega scooters και όχι άδικα. Τα μοντέλα των δύο εταιρειών συγκεντρώνουν πραγματικά τόσα θετικά στοιχεία που δύσκολα θα κοιτάξει κανείς scooter μεγαλύτερου κυβισμού. Θέλεις χώρους; Τους έχεις. Επιδόσεις; Μια από τα ίδια. Ενεργητική ασφάλεια; Check. Κύρος; Αν το μέγεθος δεν κάνει εδώ τη δουλειά του, τότε θα φροντίσει για αυτό η σχεδίαση.

Οι διαφορές μεταξύ τους βρίσκονται στις λεπτομέρειες και κυρίως στην τιμή, με το Χ10 να κοστίζει 1.065 ευρώ περισσότερα από το Maxsym. Με αυτό το ποσό παίρνετε επιπλέον σύστημα ελέγχου πρόσφυσης του πίσω τροχού-το μοναδικό στην κατηγορία-συνδυασμένη πέδηση, έναν πλήρη υπολογιστή ταξιδιού, αυτόματο parking brake (χειροκίνητο στο Maxsym), φωτιζόμενα χειριστήρια, ελαφρώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής και φυσικά ξεχωριστή σχεδίαση. Αν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά, παίρνετε το Maxsym με το στάνταρ ABS, τα αυτόματα φώτα το…«καλοριφέρ» για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα και μία τιμή που εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως best value for money για την κατηγορία.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ