Κινητήρας
Κινητήρας
  • Κινητήρας
  • Κινητήρας

Κινητήρας

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 550 κυβικών δεν έχει υποστεί αλλαγές και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη γραμμική απόδοση, την απουσία κραδασμών, αλλά και τον ήχο του χάρη στη crossplane διάταξη στροφάλου στις 270 μοίρες. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ δυο χαρτογραφήσεων. Στην Power έχεις διαθέσιμους 51 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., ενώ στη Rain η απόδοση περιορίζεται στους 40 με την απόκριση να είναι πιο ήπια.

Αύξησε την ισχύ του Kymco AK 550 Premium με φίλτρο αέρα DNA, το πρώτο ελληνικό προϊόν που χρησιμοποιήθηκε σε μαζική παραγωγή μοτοσυκλέτας. 

Έγχρωμες γραμμές στην οθόνη σε ενημερώνουν για το επιλεγμένο mode, πορτοκαλί για το Power και μπλε για το Rain. Επίσης οι επιλογές γίνονται μόνο με το scooter σταματημένο και όχι εν κινήσει. Όταν ο χρήστης έχει

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

επιλέξει το power mode χωρίς traction control και σβήσει τον κεντρικό διακόπτη, όταν ξανά ανοίξει τον κεντρικό διακόπτη καταργείτην επιλογή αυτή και επανέρχεται στο power mode με traction control. Την τελική μετάδοση αναλαμβάνει ένας νέος
ιμάντας κατασκευασμένος από ανθρακονήματα για μεγαλύτερη αντοχή και μειωμένο βάρος. Το Traction Control χαλιναγωγεί τον πίσω τροχό σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, ενώ στη διάθεση του αναβάτη παραμένει το cruise control που λειτουργεί από τα 45 έως τα 130 χλμ. / ώρα.

Σελίδα 1Αποστολή Πορτογαλία: Kymco AK 550 Premium & CV3
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Πρώτη επαφή
Σελίδα 7Συμπέρασμα
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά
Σελίδα 9Kymco CV3

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400