net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σχεδιασμός: Μια naked έξω από τα δεδομένα

Ως αντισυμβατικό «γυμνό», το νέο Shiver 900 δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ξεχωριστή σχεδίαση: από τους πλαϊνούς αεραγωγούς που αγκαλιάζουν το μπροστινό μέχρι το χαρακτηριστικό συμπαγές πίσω μέρος, με τις εξατμίσεις κάτω από τη σέλα, οι νέες δομές - πλαϊνά καλύμματα του ρεζερβουάρ καυσίμου, πλαϊνά καπάκια, πίσω ουρά, μπροστινό φτερό - αναβαθμίζουν σε βάθος την αισθητική.

Η νέα αυτή δικύλινδρη μοτοσυκλέτα ξεχωρίζει επίσης για τα επιθετικά της χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα της: το πλαίσιο, το ελατήριο του αμορτισέρ και τα καλύμματα της κυλινδροκεφαλής είναι βαμμένα με κόκκινο χρώμα. Λεπτομέρειες που συνδυάζονται με τους τρεις διαθέσιμους χρωματισμούς - λευκό «EvolutionWhite», ασημί «HiTech Silver» και πράσινο «UnconventionalGreen» - δημιουργώντας εντυπωσιακή αντίθεση.

Οι εξατμίσεις, ένα από τα χαρακτηριστικά αισθητικά στοιχεία του Aprilia Shiver, που βρίσκονται κάτω από τη σέλα για ακόμα πιο καθαρή εμφάνιση του προφίλ της μοτοσυκλέτας, έχουν σχεδιαστεί από την αρχή. Διατηρούν την αρχική τους θέση, αλλά το άκρο του σιλανσιέ είναι πιο κοντό και με κλίση προς τα πάνω. Τα αέρια της εξάτμισης κατευθύνονται πλέον προς τα κάτω και στο πλάι, ώστε να μην ενοχλούν τον συνεπιβάτη και να εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ