Σχεδίαση  - Ποιότητα κατασκευής
Σχεδίαση  - Ποιότητα κατασκευής
Σχεδίαση  - Ποιότητα κατασκευής
Σχεδίαση  - Ποιότητα κατασκευής
  • Σχεδίαση  - Ποιότητα κατασκευής
  • Σχεδίαση  - Ποιότητα κατασκευής
  • Σχεδίαση  - Ποιότητα κατασκευής
  • Σχεδίαση  - Ποιότητα κατασκευής

Σχεδίαση - Ποιότητα κατασκευής

Το νέο Diavel  διατηρεί τον πυρήνα της μοναδικής σχεδίασης του, αλλά έχει γίνει ακόμα πιο μυώδες και εντυπωσιακό και μοιράζει εγκεφαλικά σε κάθε πέρασμα του. Κοιτάζοντάς το από εμπρός, το cruiser της Ducati διαθέτει πλούσιες αναλογίες με έντονες προεξοχές και φουσκωμένα πλαστικά, ενώ οι μεγάλες εισαγωγές του αέρα εκατέρωθεν του προβολέα, ενισχύουν την επιβλητική του εικόνα. Το μπροστινό LED φωτιστικό έχει νέο σχήμα με τα φώτα ημέρας να θυμίζουν μυτερούς χαυλιόδοντες έτοιμους να κατασπαράξουν οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα του «διαβόλου».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το πίσω φωτιστικό σώμα διαθέτει φουτουριστική σχεδίαση με μια σειρά από LED πλέγματα να συνθέτουν ένα one-of-a-kind αποτέλεσμα που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο. Τίποτα πάνω στο Diavel δεν έχει αφεθεί στην τύχη του. Αποκορύφωμα τα πτυσσόμενα μαρσπιέ και η πτυσσόμενη λαβή, δύο λύσεις που συνδυάζουν άριστα στιλ και πρακτικότητα. Διατηρούν την καθαρή εικόνα μονοθέσιας μοτοσυκλέτας, χωρίς ωστόσο να στερούν τη δυνατότητα από το ιταλικό power cruiser να μεταφέρει δεύτερο άτομο αν χρειαστεί.

Χάρμα οφθαλμών το μονόμπρατσο ψαλίδι και οι ζάντες κομψοτέχνημα, ενώ την παράσταση κλέβει το τελικό της εξάτμισης με τις τετραπλές 4 απολήξεις, που μαρτυρούν τις διαθέσεις του τέρατος. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Diavel είναι υπεράνω κριτικής με τη συναρμογή των υλικών και την βαφή των επιμέρους τμημάτων να αναδύουν κομψότητα και πολυτέλεια σε κάθε σημείο της κατασκευής.
 

Σελίδα 1Ducati Diavel V4 - Test
Σελίδα 2Σχεδίαση - Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Aνεση - Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις - Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Συμπέρασμα
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά

DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!