net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι παρέχει το motostop.gr;

1) Πρωτοποριακοί τρόποι αναζήτησης όπου ο χρήστης επιλέγει από μια λίστα χαρακτηριστικών εκείνα που μετρούν περισσότερο για αυτόν, με αποτέλεσμα τα μοντέλα που εμφανίζονται να ιεραρχούνται αναλόγως, με τα πρώτα να ικανοποιούν περισσότερο τα κριτήρια του.

2) Πρωτοποριακοί τρόποι σύγκρισης όπου το κάθε χαρακτηριστικό συγκρίνεται με αντίστοιχο άλλης μοτοσυκλέτας ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη και όχι standards  που μπορεί να μην καλύπτουν τις ανάγκες του χρήστη. Eπί παραδείγματι: Τι είναι καλύτερο για κάποιον; «ψηλή σέλα ή χαμηλή;», «Μεγάλος ή μικρός κυβισμός;», «Δίνεται προτεραιότητα στην ροπή;», «Μήπως το μέγεθος των τροχών παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή scooter ή μοτοσικλέτας;» Στο Motostop.gr, ο χρήστης αποφασίζει σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα για την τιμή του κάθε χαρακτηριστικού, διαμορφώνοντας έτσι στοχευόμενες αναζητήσεις.

3) Μεγάλος αριθμός χαρακτηριστικών. Καθημερινά η ομάδα του motostop.gr, ερευνά όλες τις μοτοσiκλέτες της Ελληνικής αγοράς, και καταχωρεί τα χαρακτηριστικά τους, ομογενοποιημένα (με αναγωγή σε κοινές μονάδες μέτρησης), ώστε να είναι συγκρίσιμα. Δεν υπάρχει άλλη πηγή δεδομένων που να περιέχει έως και 120 χαρακτηριστικά,  με μέσο όρο 67 χαρακτηριστικά ανά μοτοσικλέτα! Έχουν ήδη καταγραφεί 220.000 χαρακτηριστικά, που αφορούν σε 3.285 μοτοσικλέτες της Ελληνικής αγοράς από το 2014-2016!

4) Τοp 10 λειτουργία, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει τις μοτοσικλέτες με τις μεγαλύτερες / μικρότερες τιμές χαρακτηριστικών συνολικά, ανά έτος, ανά μάρκα, ανά κατηγορία ή όλων μαζί συνδυαστικά! Πχ μπορεί να δει ποιά είναι τα 10 enduro με το μεγαλύτερο ύψος σέλλας ή ποιες 10 enduro της Yamaha έχουν το μεγαλύτερο ύψος σέλας. oι συνδυασμοί επιλογών για τα Τop 10, είναι περίπου 18.000!
 
5) Έξυπνη αναζήτηση / σύγκριση. Όπου η έξυπνη λειτουργία του λογισμικού,  προτείνει στον επισκέπτη μοντέλα μοτοσικλέτας που ανταποκρίνονται καλύτερα  σε αυτόν, βάση των σωματικών του χαρακτηριστικών, του τρόπου οδήγησης, του πεδίο χρήσης, τα οριζόμενα όρια τιμής / κυβικών, το επίπεδο της ασφάλειας, των επιδόσεων και άλλα πολλά. Το αποτέλεσμα είναι μια παρουσίαση 30 μοτοσικλετών, που ανταποκρίνονται περισσότερο στο προφίλ του επισκέπτη.
 
6) Γραφικά μοτοσικλέτας – όπου το σύστημα δημιουργεί δυναμικά γραφικά διαστάσεων, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να δει τις μοτοσυκλέτες δίπλα – δίπλα στην έξυπνη αναζήτηση και να αντιληφθεί άμεσα τις μεταξύ τους  διαστασιακές  διαφορές (μήκος, ύψος, βάρος, κτλ). Επίσης, στην παρουσίαση της κάθε μοτοσικλέτας, αν ο επισκέπτης έχει δώσει αρχικά: φύλο, ηλικία, ύψος, τότε στο γραφικό της μοτοσικλέτας εμφανίζεται και σε αναλογικές διαστάσεις φωτογραφία άνδρα η γυναίκας δίπλα στην μοτοσικλέτα ώστε ο επισκέπτης να καταλάβει το μέγεθος του σχετικά με τα μεγέθη της μοτοσικλέτας.
 
7) Multimedia υλικό – Βίντεο. H ομάδα του motostop.gr.  ψάχνει, αξιολογεί και προσθέτει στον ιστότοπο βίντεο δοκιμών και παρουσιάσεις της κάθε μοτοσικλέτας, ώστε όταν βλέπει ο επισκέπτης τις λεπτομέρειες ενός μοντέλου να έχει και πρόσθετο οπτικοακουστικό υλικό.
 
8) Μικρότερες / μεγαλύτερες τιμές ανά χαρακτηριστικό μοτοσικλέτας. Σε κάθε πεδίο χαρακτηριστικού για μια συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, ο επισκέπτης μπορεί να δει την μικρότερη και την μεγαλύτερη τιμή της κατηγορίας για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, καθώς και τον μέσο όρο αυτής, ώστε να καταλάβει άμεσα που βρίσκεται –συγκριτικά με τον ανταγωνισμό-  το μοντέλο που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον, κάνοντας κλικ πάνω στο κάθε πεδίο, εμφανίζονται και ποιες μοτοσικλέτες έχουν την μικρότερη ή μεγαλύτερη τιμή.
Για παράδειγμα, αν σε ένα scooter, η διάμετρος του πίσω δίσκου είναι 240mm, ο επισκέπτης θα δει επίσης ότι η μικρότερη διάμετρος πίσω δίσκου σε σκούτερ είναι 70mm (Green Motorts DI blassi R70 scooter) και η μεγαλύτερη 282mm ( TMAX Yamaha 530)
 
9) Σχετικές μοτοσικλέτες. Όπου το σύστημα σας βγάζει, συμπληρωματικά στην μοτοσικλέτα που σας ενδιαφέρει, μοντέλα άλλων εταιρειών με ίδια (ή πολύ κοντινά σε τιμές) χαρακτηριστικά και τιμή. Παράλληλα μπορείτε να δείτε μεταχειρισμένα μοντέλα της μοτοσικλέτας που σας ενδιαφέρει.

10) Ανάλυση / παρουσίαση κάθε μάρκας. ‘Οπού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας και των πληροφοριών του motostop.gr, εμφανίζονται: α) Πόσα χαρακτηριστικά ανά μοτοσικλέτα δημοσιεύει ο αντιπρόσωπος ανά έτος, β) Όλες οι μοτοσικλέτες ανά τύπο με τα minimum – maximum κυβικά και τιμές, οι μοτοσυκλέτες που ξεχωρίζουν από τον μέσο όρο της κατηγορίας τους σε χαρακτηριστικά: Τιμή, ιπποδύναμη, στροφές, ροπή, τελική ταχύτητα, γ) Όλες οι μοτοσικλέτες που έχουν πρωτιές στις κατηγορίες τους σε χαρακτηριστικά (minimum & maximum τιμές χαρακτηριστικών) τιμή, πλάτος, μήκος, ύψος, κατανάλωση, ιπποδύναμη, στροφές, ροπή, βάρος, δ) Αναλυτικά στατιστικά με βάση ορίων κυβισμού ανά κατηγορία.
 
11) Δωρεάν αγγελίες πώλησης, όπου ο κάθε χρήστης έχει ένα μεγάλο ποσοστό των εργαλείων αναζήτησης για τις καινούργιες μοτοσικλέτες, προκειμένου να βρει γρήγορα και με 100% έγκυρα αποτελέσματα τα μεταχειρισμένα που τον ενδιαφέρουν.

12) Δωρεάν εργαλεία για τα μέλη, για έσοδα / έξοδα της μοτοσικλέτας τους, υπενθυμίσεις, σελίδα της μοτοσικλέτας τους. Κάθε μέλος μπορεί να έχει την δική του σελίδα με την / τις μοτοσικλέτες του, όπου έχει δυνατότητες blog. Εκεί οι οδηγοί αγώνων μπορούν να παρουσιάζουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες αλλά ακόμη και να συνδέουν τους χορηγούς τους με τις σελίδες επαγγελματιών του motostop.gr (αν ο χορηγός τους είναι μέλος του motostop.gr)

13) Ειδική έκδοση για smart phones όπου οι σελίδες είναι πιο εύχρηστες και απαιτούν πολύ λιγότερο Bandwidth.
 
14) Αξιολογήσεις μοτοσικλετών
με το rated.gr

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ