net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανταλλακτικά αποκλειστικά επίσημα, με εγγύηση ενός έτους από την τοποθέτηση. Και αυτό είναι μόνο ένα δείγμα από τις παροχές εγγύησης του Piaggio Group.

Εγγυήσεις που μετράνε

Το σπουδαίο είναι πως για τον τελικό πελάτη υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης αυτής, µε το πρόγραµµα 2+2. Με ένα μικρό εφάπαξ κόστος (ανάλογα µε τον κυβισμό του οχήματος) ο αγοραστής μπορεί να επεκτείνει τις καλύψεις της εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και υψηλότερη αξία μεταπώλησης. 
Ακόµα και αν δεν αποκτηθεί µε την αγορά του οχήματος, μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα σε 180 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Αν µη τι άλλο, αυτό δείχνει σεβασμό προς τον πελάτη, αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει η ίδια η εταιρεία στην αξιοπιστία των προϊόντων της. 
Μάλιστα ειδικά για τα μοντέλα των εμπορικών σημάτων Moto Guzzi και Derbi, η διετής επέκταση της εγγύησης προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους αγοραστές.
Τα προνόμια συνεχίζονται µε δύο χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, σε όλα τα μοντέλα του Ομίλου Piaggio πάνω από 600cc. Η οδική βοήθεια καλύπτει όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Σύμφωνα µε το πρόγραµµα, και τα ανταλλακτικά καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, για ένα έτος από την τοποθέτηση. Προϋπόθεση αποτελεί η τοποθέτηση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. 
Για την εργασία τοποθέτησης εγγυάται για ένα έτος το εκάστοτε Συνεργαζόμενο Σημείο Τεχνικής Υποστήριξης το οποίο πραγματοποίησε την επέµβαση στο όχημα.
Τέλος μια πολύ σημαντική βοήθεια για τον πελάτη είναι η παροχή οχήματος αντικατάστασης κατά το σέρβις.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ