net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Suzuki V-Strom 250

Νέο V-Strom 250

Αναμφισβήτητα το μεγάλο αστέρι της εταιρείας και του περιπτέρου, το Suzuki V-Strom 250 προσέλκυε τα βλέμματα σαν μαγνήτης και προκαλούσε αδιάκοπο σχολιασμό! Το V-Strom 250 αποτελεί μια πολύ δυνατή απάντηση από την Suzuki στην κατηγορία των on-off μικρού κυβισμού και είχε προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα, πριν λίγο καιρό.

Εντυπωσιακό σε εμφάνιση, με τον μεγάλο στρογγυλό προβολέα να κλέβει την παράσταση και το παράστημά του να σου θυμίζει ότι έχεις να κάνεις με «μοτοσυκλέτα» και όχι «μοτοσυκλετάκι», αν παρεξηγήσεις τον κυβισμό του, το V-Strom 250 είναι αναμφίβολα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αν κρίνουμε από τα σχόλια των αναγνωστών μας, όταν δημοσιεύτηκε η πρώτη του παρουσίαση, το V-Strom 250, κουβαλώντας και το βαρύ γερμανικό όνομά του, έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στους ελληνικούς δρόμους, από την νέα χρονιά. 

Ο κινητήρας του μοντέλου είναι δικύλινδρος σε σειρά, ρυθμισμένος για εξαιρετική απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro 4 και θα αποδίδει 25 ίππους και 2,4 kgm ροπής. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Suzuki ανακοινώνει ότι η μοτοσυκλέτα θα μπορεί να διανύσει πάνω από 500 χιλιόμετρα, με ένα και μόνο γέμισμα! 

Επανασχεδιασμένη είναι η ζελατίνα του μοντέλου, ενώ το V-Strom θα διαθέτει παροχή ρεύματος 12V και υποδοχές αποσκευών ειδικά σχεδιασμένες για αυτό. Στις αναρτήσεις, συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ για την πέδηση φροντίζουν δύο δίσκοι, και σύστημα ABS. 



Τεχνικά
Χαρακτηριστικά

Κινητήρας

4Τ, 2Κ, Υ/Ψ 8Β

Κυβισμός
(κ.εκ.)

248

Διάμετρος x Διαδρομή (χλστ.)

53.5x55.2

Συμπίεση
(:1)

11.5

Ισχύς
(ίπποι/σ.α.λ.)

25/8.000

Ροπή
(kgm/σ.α.λ.)

2.4/6.500

Τροφοδοσία

Ψεκασμός

Χωρητικότητα
ρεζερβουάρ (λίτρα)

17

Βάρος, πλήρες (kg)

Δ/Α

Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα

Τύπος

Ατσάλινο

Αναρτήσεις
Ε

Τηλεσκοπικό πιρούνι   

Διαδρομή (χλστ.)

-

Αναρτήσεις Π

Μονό αμορτισέρ 

Διαδρομή (χλστ.)

-

Φρένα Ε (χλστ.)

Δ/, 2Ε, ABS

Φρένα Π (χλστ.)

Δ/, 1Ε, ABS

Τροχοί-Ελαστικά

Ελαστικό E


110/80-17

Ελαστικό Π


140/70-17

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ