net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To ανανεωμένο Suzuki Burgman 400

Νέο Burgman 400

Το Suzuki Burgman 400 είναι ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα μοντέλα scooters της Suzuki, ωστόσο είχε αρκετό καιρό να δεχθεί κάποια ανανέωση. Αυτό λοιπόν έγινε στην EICMA, όπου και η εταιρεία παρουσίασε την σημαντικά ανανεωμένη έκδοση του mega scooter!

To μοντέλο άλλαξε σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνισή του και οι προσεγμένες καμπύλες κυριαρχούν επάνω του, ενώ απέκτησε φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Μια σημαντική αλλαγή δυναμικού χαρακτήρα είναι ο εμπρός τροχός 15 ιντσών που το νέο μοντέλο αποκτά, ενώ άλλες σημαντικές αλλαγές έχουν να κάνουν με το νέο φιλτροκούτι και την αναβάθμιση του κινητήρα, ώστε αυτός να γίνει πιο δυνατός στις χαμηλές στροφές. Φυσικά, το νέο Burgman 400 είναι εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές Euro 4. 

Αρκετές είναι οι αλλαγές που έχουν επίσης γίνει, στον τομέα της παρεχόμενης άνεσης. Η σέλα είναι παχύτερη κατά 20 χιλιοστά, ενώ η υποστήριξη μέσης του αναβάτη είναι ρυθμιζόμενη. Οι χώροι αποθήκευσης είναι επίσης ανανεωμένοι: Ο χώρος κάτω από την σέλα έχει όγκο 42 λίτρων και μπορεί να χωρέσει μέχρι και δύο κράνη ανοικτού τύπου. Επιπλέον, το μοντέλο διαθέτει δύο ντουλαπάκια στην ποδιά, για αποθήκευση ποικίλων αντικειμένων. 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ