net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι ελιγμοί ανάμεσα στα αυτοκίνητα είναι πανεύκολοι για το Kaze, καθώς πρόκειται για ένα ελαφρύ, προβλέψιμο και σταθερό παπί.

Kawasaki Kaze 115S: Επέστρεψε δριμύτερο

Τιμή: 1.980 ευρώ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το στοιχείο που κάνει το Kaze 115 να ξεχωρίζει είναι η αισθητική του. Και το παπί της Kawasaki θα τη δικαιολογήσει, επιτρέποντας τη σπορτίφ κίνηση μέσα στην πόλη. Είναι ελαφρύ κι έχει χαμηλό κέντρο βάρους, δίνοντας στον αναβάτη του την ευκαιρία να ελιχθεί με γρήγορους ρυθμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Επίσης, το νεύρο που χαρίζει χαμηλά η κοντή κλιμάκωση του κιβωτίου χαρίζει άμεσες εκκινήσεις και ξεσπάσματα κατά παραγγελία του δεξιού καρπού του αναβάτη. Το παπί της Kawasaki θα κινηθεί αστραπιαία και ευέλικτα στο κέντρο της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία και για παιχνίδι. Το νεύρο του και οι σφιχτές αναρτήσεις θα επιτρέψουν sport οδήγηση, ενώ τα άμεσα φρένα θα διατηρήσουν αναβάτη και παπί ασφαλή.

Από την άλλη, η τελική ταχύτητα των 100 χλμ./ώρα αποδεικνύεται λίγη για την κατηγορία και οι κραδασμοί κάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους, σε μαρσπιέ και σέλα. Ωστόσο, το Kaze θα παραμείνει σταθερό και δε θα παραπονεθεί – παρά το γεγονός ότι, έξω από την πόλη, βρίσκεται μακριά από τα γνώριμα νερά του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κινητήρας: 4T, 1Κ, Α/Ψ
Κυβισμός (κ.εκ.): 112
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): 8,5/8.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 0,82/6.500
Βάρος (κιλά): 104

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ