net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Crypton-X διαθέτει κεντρικά τοποθετημένο μονό αμορτισέρ στο πίσω μέρος, γεγονός που του επιτρέπει να παραμένει σταθερό σα μοτοσικλέτα.

Yamaha Crypton-X 135: Ο sport διάδοχος

Τιμή: 2.690 ευρώ

Το Crypton-X είναι ικανό να φανερώσει τις sport καταβολές του από την πρώτη στιγμή που θα το δεις. Ο σχεδιασμός του είναι σίγουρα ο πιο επιθετικός της κατηγορίας, με τις έντονες, αιχμηρές γραμμές να θυμίζουν τα sport μοντέλα της Yamaha και να συνοδεύουν εξοπλισμό που συναντάμε σε μοτοσικλέτες, όπως το μονό αμορτισέρ πίσω. Ο σχεδιασμός, όμως, δεν είναι το μοναδικό sport στοιχείο πάνω του.

Αυτό είναι αντιληπτό και στο δρόμο, όπου οι ελιγμοί ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γίνονται ταχύτατα με απόλυτη ακρίβεια και σταθερότητα. Γενικά, η συμπεριφορά του Crypton-X βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις επιλογές της Yamaha όσο αφορά στην ανάρτηση, αφού πίσω υπάρχει ένα κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ, όπως ακριβώς και στις μοτοσικλέτες. Τέλος, ο κινητήρας έχει χωρητικότητα 134,4 κ.εκ. και είναι ο ισχυρότερος, αλλά και ο μοναδικός υγρόψυκτος της κατηγορίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 134,4
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 12,6/8.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,25/6.000
Βάρος (κιλά): 107

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ