net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανανέωση στα Peugeot Satelis

Πολλές είναι οι αλλαγές που δέχθηκε η γκάμα των Satelis για το 2010. Όλες οι εκδόσεις βελτιώθηκαν στα σημεία, με στόχο την ασφαλέστερη και απροβλημάτιστη μετακίνηση. Τα στοιχεία που διατηρήθηκαν αναλλοίωτα ωστόσο, είναι η πολυτέλεια και η άνεση που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τα Satelis.

 
H έκδοση των 125κ.εκ. απέκτησε ένα νέο μηχανικό σύνολο τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι η αθόρυβη λειτουργία και τα αραιότερα σε σχέση με το προηγούμενο κινητήρα, διαστήματα service. Κοινές για το 125 αλλά και τις εκδόσεις 250, 400 και 500 είναι οι κάτωθι αλλαγές:

-Νέα μονάδα ABS & συνδυασμένων φρένων από τη Nissin, με βελτιωμένη σύμφωνα με τη Peugeot λειτουργία, μικρότερες διαστάσεις και χαμηλότερο βάρος.

-Νέο ηχομονωτικό κάλυμμα στη μετάδοση για πιο αθόρυβη λειτουργία.

-Νέος ψεκασμός της Synerject, που έχει σημαντικά μικρότερες διαστάσεις από τη προηγούμενη έκδοση και υπόσχεται αποτελεσματικότερη διαχείριση της βενζίνης, πράγμα που σημάνει βελτίωση της κατανάλωσης.

-Σύστημα ασφάλειας που επιτρέπει τη λειτουργία του κινητήρα με ανοιχτό το stand (για ζέσταμα), περιορίζοντας όμως τις στροφές μέχρι τις 2.000 για την αποφυγή ατυχημάτων.

-Νέα εξάτμιση με χαμηλή στάθμη εκπεμπόμενου θορύβου.

-Νέο αφρώδες φίλτρο.

-Βελτίωση του συστήματος εκκίνησης του κινητήρα (μίζα)

-Ενισχύσεις στα πιστόνια και τους στρόφαλους όλων των κινητήρων για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ