Super Cub C125

Super Cub 110

Cross Cub 110

3 νέα παπιά από τη Honda

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία ολοκαίνουργια παπιά για τους λάτρεις του ρετρό αλλά και του χώματος παρουσίασε η Honda.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Super Cub C125
Η έκδοση του Super Cub με τον κινητήρα των 125 κυβικών εκατοστών, μάλλον θα είναι αυτή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, αφού ο συγκεκριμένος κυβισμός αποτελεί τη χρυσή τομή μεταξύ επιδόσεων και κατανάλωσης για την καθημερινή μετακίνηση. Σύμφωνα με τη Honda το το Super Cub C125 κληρονόμησε και εξέλιξε την ελκυστική σχεδίαση και λειτουργικότητα της πρώτης γενιάς Super Cub (C100), σαν ένα μέσο ατομικής μετακίνησης. Το νέο μοντέλο των 125 κυβικών διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, όπως smart key και ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας, ενώ προσφέρει άφθονη ισχύ για μία ακόμα πιο άνετη εμπειρία οδήγησης.

Super Cub 110
Το Super Cub 110 είναι ένα επετειακό μοντέλο που τιμά το ορόσημο παραγωγής των 100 εκατομμυρίων μονάδων. Είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο που η Honda δημιούργησε αποκλειστικά για την έκθεση του Τόκιο, θέλοντας να γιορτάσει τις 100 εκατομμύρια μονάδες παραγωγής τη φετινή χρονιά και τα 60 χρόνια που κλείνει η σειρά των  Super Cub το 2019.

Cross Cub 110
Το Cross Cub 110 έχει μια πιο χωμάτινη εμφάνιση και είναι κατάλληλο τόσο για αστική μετακίνηση, όσο και για υπαίθριες δραστηριότητες και ανοίγει νέους ορίζοντες στους κατόχους των Cub. Είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που προσφέρουν προστασία και κάνουν πιο εύκολη τη μετακίνηση εκτός δρόμου, όπως φούσκες στα καλάμια του πιρουνιού, προστατευτικά κάγκελα γύρω από τον προβολέα και φαρδύτερα ελαστικά.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

    Εντάξει, ότι καινούργιο ή "καινούργιο" βγαίνει στη παραγωγή καλό είναι. Θα ήταν όμως καλλίτερο, κατά την γνώμη μου, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης και όχι μόνο στην Ελλάδα, τόσο η HONDA όσο και οι άλλες εταιρείες να βγάλουν στην παραγωγή κάποιο ΠΑΠΙ πάνω από 125 cc (γιατί όχι 200 cc), με ιπποδύναμη περί τα 20 hp και πραγματική τελική ταχύτητα γύρω στα 130-135 χλμ, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να έχουμε και παπί για κίνηση εντός πόλης και μοτοσυκλέτα για ταξιδάκια. Θα μου πείτε ότι υπάρχουν τα scooter για αυτή την δουλειά. Ναι, αλλά το παπί έχει άλλη γοητεία, ιδιαίτερα για μας τους Ελληνες (σκεφτείτε ότι αυτό το γράφω εγώ, που για ταξίδια έχω VFR 800). Πιστεύω πως έφτασε πιά ο χρόνος για κάτι τέτοιο.

      77