net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος
Share

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ

Το FMX650 είναι μια λιτή αξιόπιστη μοτοσικλέτα με όμορφο περιτύλιγμα. Ένα διασκεδαστικό και πρακτικό «εργαλείο» για καθημερινές μετακινήσεις ιδανικό και για τους νέους αναβάτες. Φιλικό, αξιόπιστο και διασκεδαστικό το FMX και στην καθημερινή μετακίνηση.
Μεταχειρισμένο: Honda FMX 650 (05-07)
ΜΤΧ
Το FMX650 είναι μια λιτή αξιόπιστη μοτοσικλέτα με όμορφο περιτύλιγμα. Ένα διασκεδαστικό και πρακτικό «εργαλείο» για καθημερινές μετακινήσεις ιδανικό και για τους νέους αναβάτες.

Μπορεί το όνομά του X-City να δείχνει την πόλη ως κύριο πεδίο χρήσης, ωστόσο, το μοντέλο της Yamaha διαθέτει χαρακτηριστικά που το αφήνουν να κινείται με ευκολία και έξω από αυτή. Η αξιοπιστία και η πολύ καλή θέση οδήγησης είναι δύο πράγματα που κάνουν το X-City 250 να ξεχωρίζει.
Μεταχειρισμένο: Yamaha X-City 250
ΜΤΧ
Μπορεί το όνομά του X-City να δείχνει την πόλη ως κύριο πεδίο χρήσης, ωστόσο, το μοντέλο της Yamaha διαθέτει χαρακτηριστικά που το αφήνουν να κινείται με ευκολία και έξω από αυτή.

Αν πάρεις μια καθημερινή μοτοσικλέτα και της δώσεις τα ισχυρότερα αναβολικά του κόσμου, τότε σίγουρα θα καταλήξεις στο Super Blackbird, μια άκρως φιλική υπερταχεία και αναμφίβολα ένα future classic. Μία future classic υπερταχεία που μπορείτε να βρείτε σήμερα σε πολύ προσιτές τιμές.
Μεταχειρισμένο: Honda Blackbird (98-07)
ΜΤΧ
Αν πάρεις μια καθημερινή μοτοσικλέτα και της δώσεις τα ισχυρότερα αναβολικά του κόσμου, τότε σίγουρα θα καταλήξεις στο Super Blackbird, μια άκρως φιλική υπερταχεία και αναμφίβολα ένα future classic.

Με το πρώτο GTS 250, η SYM μπήκε για τα καλά στον χάρτη της ευρωπαϊκής αγοράς στα μεσαία GT scooter, με μία πρόταση που θεωρείται αξιόλογη ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα. Το μεσαίο GT scooter της SYM είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση ως μεταχειρισμένο.
Μεταχειρισμένο: SYM GTS 250 (05-09)
ΜΤΧ
Με το πρώτο GTS 250, η SYM μπήκε για τα καλά στον χάρτη της ευρωπαϊκής αγοράς στα μεσαία GT scooter, με μία πρόταση που θεωρείται αξιόλογη ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα.

Η γερμανική μοτοσικλέτα είναι ένα γνήσιο ON-off που ακόμη και σήμερα τοποθετείται μεταξύ των κορυφαίων μοντέλων της μεσαίας κατηγορίας χάρη στα πολλά κα ιδιαίτερα χαρίσματά του. Μια μοτοσικλέτα που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της χώρας μας είναι το δικύλινδρο F650GS.
Μεταχειρισμένο: BMW F650GS (TWIN)
ΜΤΧ
Η γερμανική μοτοσικλέτα είναι ένα γνήσιο ON-off που ακόμη και σήμερα τοποθετείται μεταξύ των κορυφαίων μοντέλων της μεσαίας κατηγορίας χάρη στα πολλά κα ιδιαίτερα χαρίσματά του.

Μια μοτοσικλέτα μπαλαντέρ με διαχρονικές αξίες. Αυτό είναι στην ουσία το TDM 900 που μπορεί να κάνει τα πάντα καλά, χωρίς παράλληλα να επιβαρύνει την τσέπη του ιδιοκτήτη του. Τα χρόνια περνούν αλλά η μοτοσικλέτα της Yamaha εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή επιλογή, ειδικά σαν μεταχειρισμένη.
Μεταχειρισμένο: Yamaha TDM 900/ABS
ΜΤΧ
Μια μοτοσικλέτα μπαλαντέρ με διαχρονικές αξίες. Αυτό είναι στην ουσία το TDM 900 που μπορεί να κάνει τα πάντα καλά, χωρίς παράλληλα να επιβαρύνει την τσέπη του ιδιοκτήτη του.

Το παπί της Modenas ήταν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα παπιά της κατηγορίας ως καινούργιο. Αυτό ισχύει και τώρα που μπορεί να βρεθεί μόνο σαν μεταχειρισμένο σε ακόμη πιο δελεαστικές τιμές. Από τα πλέον ολοκληρωμένα παπιά το Xcite 135 ξεχωρίζει και σαν μεταχειρισμένο χάρη στις δελεαστικές του τιμές.
Μεταχειρισμένο: Modenas Xcite 135
ΜΤΧ
Το παπί της Modenas ήταν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα παπιά της κατηγορίας ως καινούργιο. Αυτό ισχύει και τώρα που μπορεί να βρεθεί μόνο σαν μεταχειρισμένο σε ακόμη πιο δελεαστικές τιμές.

Με τους μικρούς του τροχούς και τις γενναιόδωρες διαστάσεις του, το Joyride γίνεται ένα σωστό…mini GT που τα καταφέρνει εξαιρετικά στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον. Τα αξιόπιστα μηχανικά μέρη και η ευρυχωρία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Joyride 200i Evo.
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ: SYM Joyride 200i Evo
ΜΤΧ
Με τους μικρούς του τροχούς και τις γενναιόδωρες διαστάσεις του, το Joyride γίνεται ένα σωστό…mini GT που τα καταφέρνει εξαιρετικά στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον.

Το ότι η επιλογή ενός μεταχειρισμένου μοντέλου είναι οικονομική, δεν αποτελεί νέο για κανέναν. Το ότι υπάρχουν, όμως, κάποια μοντέλα τόσο φτηνά στην αγορά του μεταχειρισμένου που μπορούν να σε αφήσουν άφωνο, αποτελεί ένα ευχάριστο νέο. Τα δέκα μοντέλα που σας παρουσιάζουμε αποτελούν κάποιες από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στην αγορά μεταχειρισμένου.
Μεταχειρισμένα που σε αφήνουν… άφωνο!
ΜΤΧ
Το ότι η επιλογή ενός μεταχειρισμένου μοντέλου είναι οικονομική, δεν αποτελεί νέο για κανέναν. Το ότι υπάρχουν, όμως, κάποια μοντέλα τόσο φτηνά στην αγορά του μεταχειρισμένου που μπορούν να σε αφήσουν άφωνο, αποτελεί ένα ευχάριστο νέο.

Το μεσαίο 4κύλινδρο της Kawasaki συνδυάζει τη επιθετική σχεδίαση και τη φιλική συμπεριφορά σε ένα πακέτο που βρήκε ιδιαίτερη απήχηση στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο. Το Z 750 αποτελεί ένα μεσαίου κυβισμού μοντέλο με εντυπωσιακή εμφάνιση και πολύ καλές συνολικά δυνατότητες.
Μεταχειρισμένο Kawasaki Z750 (07-12)
ΜΤΧ
Το μεσαίο 4κύλινδρο της Kawasaki συνδυάζει τη επιθετική σχεδίαση και τη φιλική συμπεριφορά σε ένα πακέτο που βρήκε ιδιαίτερη απήχηση στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο.

Tο Shiver είναι μια μοτοσικλέτα που ξεχωρίζει για την αισθητική αλλά και για τον χαρακτήρα της και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο γυμνό που θα τα καταφέρει εξαιρετικά και στην καθημερινή μετακίνηση. Aprilia Shiver 750
Μεταχειρισμένο: Aprilia Shiver 750
ΜΤΧ
Tο Shiver είναι μια μοτοσικλέτα που ξεχωρίζει για την αισθητική αλλά και για τον χαρακτήρα της και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο γυμνό που θα τα καταφέρει εξαιρετικά και στην καθημερινή μετακίνηση.

Ο τίτλος φυσικά δεν αναφέρεται στις επιδόσεις της μικρής μοτοσικλέτας της Honda, αλλά στην συνολική της απόδοση στο αστικό τοπίο, όπου θα καταφέρει να κινηθεί με ταχύτητα και προπάντων με οικονομία. Honda CBR 125Ri
Μεταχειρισμένο: Honda CBR 125Ri
ΜΤΧ
Ο τίτλος φυσικά δεν αναφέρεται στις επιδόσεις της μικρής μοτοσικλέτας της Honda, αλλά στην συνολική της απόδοση στο αστικό τοπίο, όπου θα καταφέρει να κινηθεί με ταχύτητα και προπάντων με οικονομία.

Τo γυμνό της ιαπωνικής εταιρείας είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας και ταυτόχρονα μία από τις φιλικότερες μοτοσικλέτες μεσαίου κυβισμού.  Honda CB600F Hornet 10
Μεταχειρισμένο Honda CB600F Hornet 10
ΜΤΧ
Τo γυμνό της ιαπωνικής εταιρείας είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της κατηγορίας και ταυτόχρονα μία από τις φιλικότερες μοτοσικλέτες μεσαίου κυβισμού.

Τo VS απευθύνεται σε εκείνους που ψάχνουν για ένα μικρό και ευέλικτο scooter που, όχι μόνο δεν θα φοβηθεί να τα βάλει με την κίνηση της πόλης, αλλά θα καταφέρει να βγει και νικητής από αυτή τη δοκιμασία.
 SYM VS 150
Μεταχειρισμένο SYM VS 150
ΜΤΧ
Τo VS απευθύνεται σε εκείνους που ψάχνουν για ένα μικρό και ευέλικτο scooter που, όχι μόνο δεν θα φοβηθεί να τα βάλει με την κίνηση της πόλης, αλλά θα καταφέρει να βγει και νικητής από αυτή τη δοκιμασία.

Μπορεί να είναι μόλις 250 κ.εκ. ωστόσο, το μικρό CBR αποτελεί μια καθόλα ώριμη μοτοσικλέτα που θα επιτελέσει άριστα τον ρόλο της ως καθημερινό εργαλείο αλλά και ως όχημα... φυγής. Honda CBR 250R
Μεταχειρισμένο Honda CBR 250R
ΜΤΧ
Μπορεί να είναι μόλις 250 κ.εκ. ωστόσο, το μικρό CBR αποτελεί μια καθόλα ώριμη μοτοσικλέτα που θα επιτελέσει άριστα τον ρόλο της ως καθημερινό εργαλείο αλλά και ως όχημα... φυγής.

περισσότερα νέα & άρθρα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ