Tο KRCT-1 πούλησε περισσότερα από 200 κομμάτια.

3 νέες μοτοσυκλέτες από την Arch

Η Arch Motorcycles του Keanu Reeves θα παρουσιάσει τρεις ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες στην έκθεση του Μιλάνο.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια και παρουσίασε το KRCT-1 το οποίο πούλησε περισσότερα από 200 κομμάτια χάρη στη σπορ συμπεριφορά που είχε το ξεχωριστό αυτό cruiser. Πλέον, η Arch θέλει να επεκτείνει τη γκάμα της και θα  παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα στην EICMA. Το πρώτο θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του KRCT-1, το οποίο θα προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά, αφού χάρη στη συμβολή της Suter, θα πληροί τις Euro4 προδιαγραφές.

Το δεύτερο μοντέλο θα είναι το ARCH 1S και πρόκειται για μια πιο σπορ εκδοχή του KRGT-1, που θα διαθέτει πολλά κομμάτια κατασκευασμένα από αλουμίνιο και ανθρακονήματα. Θα είναι εξοπλισμένο με μονόμπρατσο ψαλίδι, ενώ αλλαγμένη θα είναι και η θέση οδήγησης, που θα φέρνει τον αναβάτη σε πιο επιθετική στάση.

Τέλος, το τρίτο μοντέλο που θα παρουσιάσει η Arch, θα είναι και το πιο ξεχωριστό. Ονομάζεται Method 143 και διαθέτει πλαίσιο από ανθρακονήματα, ενώ δεν θα θυμίζει cruiser, διατηρώντας όμως τη σχεδιαστική ταυτότητα της Arch. Θα παραχθεί σε μόλις 23 αντίτυπα και σίγουρα δεν θα είναι φθηνό.