Με υψηλό ηθικό πάει στο Βρετανικό GP o Lorenzo

Αισιόδοξος μετά τις δοκιμές

Μετά τις δοκιμές στην πίστα του Misano, o Jorge Lorenzo νιώθει αισιόδοξος και πιστεύει ότι η Ducati θα βελτιωθεί.

Ο Ισπανός αναβάτης χαρακτήρισε την ημέρα στο Misano, ως την καλύτερη ημέρα δοκιμών της ζωής του και ελπίζει βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον αγώνα του Silverstone. Έρχεται μετά από μια καλή εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα, στον οποίο κατέκτησε την τέταρτη θέση και στο παρελθόν έχει κερδίσει τρείς φορές στο Βρετανικό GP.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο της σεζόν, όπως φάνηκε από τις πολύ θετικές δοκιμές στο Misano. Ήμουν αρκετά γρήγορος και είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει ο συνδυασμός Lorenzo / Ducati σε αυτή την πίστα. Έχουμε αποκτήσει γνώση και αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Δοκιμάσαμε πολλά σετ ελαστικών και γνωρίζουμε με ποιες ρυθμίσεις θα πάμε στο Silverstone. Πέρα από αυτό όμως, στις δοκιμές, αισθανόμουν από την πρώτη στιγμή πολύ καλά, ήμουν γρήγορος, επιθετικός στο φρενάρισμα και συνεπής στους χρόνους μου, οπότε ήταν μια εποικοδομητική ημέρα. Ήταν μάλλον η καλύτερη μέρα δοκιμών της ζωής μου και ελπίζω να τα πάω το ίδιο καλά στον αγώνα. Δεν δοκιμάσαμε κάποιο καινούργιο εξάρτημα, απλά πειραματιστήκαμε με τις ρυθμίσεις και τα ελαστικά.»

Την περσινή χρονιά οι αναβάτες της Ducati έκαναν παράπονα για τη δυσκολία και τον κόπο που χρειαζόταν για να αλλάξει κατεύθυνση η μοτοσυκλέτα. Ο Jorge Lorenzo, φαίνεται ότι έχει τον τρόπο να το ξεπεράσει και να φέρει καλά αποτελέσματα.