Bering Gozer: Το ελαφρύ και ευκολοφόρετο jacket της πόλης

Εξαιρετικά ελαφρύ και ευκολοφόρετο, με κορυφαία ποιοτικά υλικά κατασκευής και υψηλή προστασία και πρακτικότητα το Gozer της Bering θα καλύψει τις ανάγκες σου και θα το κάνει με στιλ.

Η γαλλική εταιρία Bering ύστερα από εμπειρία άνω των 50 χρόνων στο χώρο του εξοπλισμού αναβάτη, γνωρίζει όλες τις ανάγκες του προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας επιλογές σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Το νέο Bering Gozer είναι το επόμενο σας jacket, το οποίο σας παρέχει ασφάλεια και προστασία με μοντέρνα εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »



 

Ποιότητα - Ανεση - Αδιαβροχοποίηση

Η εταιρία Spiliotis μας έδωσε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε το νέο jacket Bering Gozer, που απευθύνεται σε όλους τους μοντέρνους αναβάτες είτε οδηγούν παπιά/scooter είτε μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες. Είναι ένα jacket που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις συνθήκες της πόλης, αλλά και για βόλτες πιο έξω από αυτήν. Το υλικό Fibretech 600D από το οποίο είναι κατασκευασμένο, προσφέρει εξαιρετική προστασία και αντοχή στην τριβή, ενώ είναι εξοπλισμένο και με αναπνέουσα αδιάβροχη μεμβράνη που αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει. Επιπλέον διαθέτει αφαιρούμενη εσωτερική θερμαινόμενη επένδυση για να σας κρατάει ζεστούς του χειμωνιάτικους μήνες.

Μιλώντας για πιο ηλιόλουστες μέρες, το μπουφάν Gozer, διαθέτει το σύστημα αερισμού ADS, που με δύο ανοίγματα με φερμουάρ στο ύψος των ώμων μπροστά και πίσω στην πλάτη, δημιουργούν ένα κανάλι αέρα για να δροσιστείτε. Το κλείσιμό του μπροστά γίνεται μόνο με την χρήση φερμουάρ, ενώ στο στήθος το μάτι πέφτει στο λογότυπο της Bering που σε συνδυασμό με το χρώμα camouflage σε γκρι τόνους, ολοκληρώνουν την δυναμική εμφάνιση.

Ασφάλεια - Προστασία - Πρακτικότητα

Σχετικά με την πρακτικότητα, το jacket της γαλλικής Bering παίρνει άριστα όντας αρκετά ελαφρύ και ευκολοφόρετο, χωρίς να σας δυσκολέψει καθόλου η χρήση του, ιδιαίτερα στο αστικό περιβάλλον όπου το άνω μέρος του σώματός μας κινείται συνεχώς. Ταυτόχρονα, διαθέτει πλήθος από βοηθητικές τσέπες για να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα, με 2 εξωτερικές που κλείνουν με φερμουάρ, 2 εσωτερικές με VELCRO και μία “κρυφή” τσέπη στην αριστερή μεριά του στήθους, ιδανική για πορτοφόλι ή πολύτιμα έγγραφα.

Παράλληλα, η ασφάλεια που προσφέρει βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα, με τις “μαλακές” ενισχυτικές προστασίες σε ώμους και αγκώνες να εξασφαλίζουν την θωράκιση του μπουφάν, ενώ υπάρχει και διαθέσιμος χώρος για προστατευτικό πλάτης. Μάλιστα, εφαρμόζει σωστά το σώμα χάρη στη Body Fit γραμμή του, καθώς και με τους ρυθμιζόμενους ιμάντες στη μέση. Τέλος, οι διακριτικές ανακλαστικές λεπτομέρειες σας κάνουν ορατούς σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή στο σκοτάδι.

Η άποψή μας

Το Bering Gozer είναι ένα jacket που θα σας βολέψει στην καθημερινότητά σας, εξαιρετικά ελαφρύ και ευκολοφόρετο, με κορυφαία ποιοτικά υλικά κατασκευής και πλούσια προστασία και πρακτικότητα. Η μοντέρνα εμφάνισή του ξεφεύγει από τα βαρετά στερεότυπα, κάνοντάς το ένα μπουφάν που το φοράς και εκτός μηχανής και όλα αυτά σε μια ανταγωνιστική τιμή.


Τιμή: 215 ευρώ

Μάθετε περισσότερα >>>
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ