Πόσο σκληροπυρηνικό off-road αντέχεις;

Πόσο σκληροπυρηνικό off-road αντέχεις;

Πόσο σκληροπυρηνικό off-road αντέχεις;

Πόσο σκληροπυρηνικό off-road αντέχεις;

Ducati Desert Sled ADV Alaska Prototype

Πόσο πιο on-off μπορεί να γίνει το Scrambler Ducati Desert Sled; Αυτή η δημιουργία του Alex Earle δείχνει ότι πάει… πολύ μακριά η βαλίτσα!

Γνωρίζαμε καλά και από την δοκιμή του, ότι το Ducati Scrambler Desert Sled είναι ιδιαίτερα ικανό εκτός δρόμου, ειδικά αν ο αναβάτης του ξέρει τι κάνει. Για κάποιους όμως, δεν είναι αρκετό και ένας από αυτούς είναι ο Alex Earle, γνωστός customizer.

O Earle λοιπόν, όχι απλά βελτίωσε, αλλά μεταμόρφωσε το Desert Sled  στο ADV Alaska Prototype, το οποίο φαίνεται έτοιμο για όλα! Οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες. Αρχικά, ο εμπρός τροχός αντικαταστάθηκε με έναν ακτινωτό 21 ιντσών και τα ελαστικά είναι… τακουνάτα με τα όλα τους!

Το ρεζερβουάρ καυσίμου αντικαταστάθηκε από ένα με χωρητικότητα 6 γαλόνια ή αλλιώς, 23 λίτρα, για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα. Η σέλα είναι καινούργια, όπως επίσης και η ψηλή εξάτμιση και το σύστημα πλοήγησης το οποίο τοποθετήθηκε στο εμπρός τμήμα.

Αλλά αυτό που εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο είναι οι βαλίτσες και οι βάσεις που έχουν τοποθετηθεί στη μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με τον Earle, η βάση αριστερά στο τεπόζιτο σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει…αλυσοπρίονο, ενώ πίσω δεξιά βλέπουμε ένα βίντσι από την πασίγνωστη εταιρεία Warn! (because why not?) Που θα μπορούσε να φτάσει κανείς άραγε πάνω σε αυτή τη μοτοσυκλέτα;