Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024: Συνέντευξη με τον Κ. Angelo Corno Υπεύθυνο Πωλήσεων της Nerva (Βίντεο)

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024: Συνέντευξη με τον Κ. Angelo Corno Υπεύθυνο Πωλήσεων της Nerva (Βίντεο)

Είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε στο περίπτερο της Nerva στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, τον κύριο Angelo Corno, Υπεύθυνο Πωλήσεων της ισπανικής εταιρείας. Αρπάξαμε λοιπόν την ευκαιρία να του πάρουμε μία συνέντευξη, σχετικά με το Nerva EXE αλλά και τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον.

GT ανέσεις και ηλεκτροκίνηση πάνε μαζί

Το Nerva EXE είναι ένα GT ηλεκτρικό scooter με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και επιδόσεις που αντιστοιχούν σε ένα βενζινοκίνητο 250cc, ενώ η μοναδική τεχνολογία των μπαταριών της BYD με τις οποίες εξοπλίζεται, του χαρίζουν εξαιρετική διάρκεια ζωής και καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών. Αποτελεί το πρώτο μοντέλο της ισπανικής εταιρείας και ήρθε στην Ελλάδα από την Σ. ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ. Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να μιλήσουμε με τον κ. Angelo Corno, Sales Executive της Nerva, ο οποίος μας ανέφερε πως η εταιρεία σχεδιάζει να φέρει τρία νέα μοντέλα μέχρι τον Οκτώβριο του 2024.


Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την συνέντευξη

- Καλησπέρα σας κύριε Angelo, χαιρόμαστε που σας γνωρίζουμε. Θα θέλαμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις για την Nerva. Λοιπόν, ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μοντέλου που έχουμε μπροστά μας, του Nerva EXE;

- Το Nerva EXE είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας και έχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες (τριών ταχυτήτων): την Normal (Urban), την Sport και την Eco. Η τελική του κυμαίνεται στα 50 με 125χλμ/ω (ανάλογα με το Mode) και η αυτονομία από τα 60 μέχρι τα 150 χιλιόμετρα (eco mode).

- Ευχαριστούμε πολύ. Είδαμε πως εξοπλίζεται με μπαταρίες τεχνολογίας LFP, ποιες είναι οι διαφορές και τα πλεονεκτήματα τους σε σχέση με τις μπαταρίες τεχνολογίας NMC;

- Σωστά, το scooter εφοδιάζεται με 2 LFP μπαταρίες, με συνολική χωρητικότητα 75 Ah. Η LFP είναι μία νέα τεχνολογία στις μπαταρίες, η οποία της επιτρέπει να διατηρεί την διάρκεια ζωής της για περισσότερους από 6.000 κύκλους φόρτισης. Οι συμβατικές μπαταρίες λιθίου, ύστερα από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, περίπου στα 5 χρόνια, χάνουν περίπου το 75% της διάρκειας ζωής τους. Οι μπαταρίες LFP έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα να χάνουν μόνο το 5% της διάρκειας ζωής τους, έτσι ακόμα και πέντε χρόνια μετά μπορούμε να πετύχουμε την μέγιστη αυτονομία των 150 χιλιομέτρων, κάτι που επιτρέπει στη Nerva να παρέχει πενταετή εγγύηση για τις μπαταρίες του EXE.

- Ευχαριστούμε πολύ. Και για την τελευταία ερώτηση: Τι μπορούμε να περιμένουμε από τη Nerva στο άμεσο μέλλον;

- Πολύ σύντομα, μέσα στο 2024 θα παρουσιάσουμε 3 νέα δίκυκλα. Το ένα θα έρθει στα τέλη Μαΐου και θα είναι πιο μικρό από το EXE 1 (πόλης), το δεύτερο είναι ένα Cargo scooter και θα έρθει στα τέλη του Ιουλίου και είναι ιδανικό για διανομείς και επαγγελματίες και το τρίτο θα έρθει περίπου τον Σεπτέμβριο με Οκτώβρη και είναι το EXE 2, τα τρία μοντέλα θα διαθέτουν την τεχνολογία Blade Battery της BYD, την νέα μπαταρία της BYD, εξοπλίζονται με ABS και το EXE 2 έχει συνδεσιμότητα με smartphone.

- Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα από την Nerva στο μέλλον και σας ευχαριστούμε για την συνέντευξη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »