Ο Hafizh Syarhin σε ένα περιχαρές ενσταντανέ...

Επιβεβαίωση για Syahrin

Με τον Hafizh Syarhin θα συνεργαστεί και επισήμως, για ολόκληρη την σεζόν, η ομάδα της Monster Yamaha Tech 3, μετά την αποχώρηση του Jonas Folger.

Είναι πλέον επίσημο: Ο Hafizh Syahrin θα είναι ο αναβάτης που θα αντικαταστήσει τον Jonas Folger, στην φετινή σεζόν, για την Tech 3 Racing. Η δορυφορική ομάδα της Yamaha είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση, μετά την αιφνιδιαστική απόσυρση του Jonas Folger. Σήμερα όμως ανακοινώθηκε ότι ο 24χρονος Syarhin θα τρέξει με την ομάδα, για όλη την σεζόν του 2018.

Σύμφωνα με νέα από πήγες του εξωτερικού, η εξαιρετική απόδοση του Syarhin οδήγησε την ομάδα στον να επιλέξει να ανανεώσει τη συνεργασία τους, πέρα από τις δοκιμές της Ταϋλάνδης. Μάλιστα, ο Syahrin θα είναι ο πρώτος Μαλαισιανός αναβάτης στην ιστορία, που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία.

Ο 24χρονος δήλωσε για την εξέλιξη: «Είμαι απίστευτα χαρούμενος. Έμαθα πολλά στις δοκιμές της Ταϋλάνδης και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για τα καλά νέα. Επίσης, τον Herve Poncharal, την Yamaha και την Tech 3 που μου προσφέρουν αυτή την φανταστική ευκαιρία. Πολλά ευχαριστώ επίσης στην οικογένειά μου που με υποστήριξε στο όνειρό μου αλλά και στον μάνατζέρ μου. Πηγαίνω στο Κατάρ με τεράστιο κίνητρο!»