Ξανά στo παγκόσμιο Superbike o Guintoli

Επιστρέφει ο Guintoli

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Superbike, Sylvain Guintoli, θα αγωνιστεί στους δυο τελευταίους γύρους του φετινού πρωταθλήματος για λογαριασμό της Puccetti Racing.

Ο Guintoli θα πάρει μέρος στους δύο τελευταίους αγώνες στη Jerez και το Qatar, ενώ την επόμενη χρονιά θα επανέλθει στα WSBK με τα χρώματα της Puccetti Racing. Ο 35χρονος αναβάτης είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2013 και φέτος αγωνίζεται στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbike πάνω σε μια Suzuki, ενώ συμμετείχε τρεις φορές στα MotoGP ως αντικαταστάτης του Alex Rins. Η Puccetti Racing συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στο WSBK με μοτοσυκλέτα της Kawasaki και ξεκίνησε τη χρονιά με μοναδικό αναβάτη τον Randy Krummenacher, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Anthony West για τους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Ο West, όμως, μάλλον θα μετακομίσει στην κατηγορία Supersport, παραμένοντας στην ίδια ομάδα, για να πάρει τη θέση του Kenan Sofuoglu, που υπέστη κάταγμα στον αγώνα του Magny Cours. Η Puccetti είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει με δύο μοτοσυκλέτες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike την επόμενη χρονιά, με τον Toprak Razgatioglu να αναλαμβάνει τη δεύτερη Kawasaki της ομάδας.