Φωτογραφίες της άτυχης αναβάτη, με το ψευδώνυμο Monika9422.

Έχασε την ζωή της νεαρή Motovlogger

H motovlogger με το όνομα monika9422 έχασε την ζωή της σε ατύχημα με την μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα της, κατά την διάρκεια δημιουργίας ενός action video.

Ασχημα τα νέα για τους followers της Ρωσίδας Instagrammer, με το όνομα monika9422. Η νεαρή αναβάτης έχασε την ζωή της μετά από ατύχημα, με την BMW S1000RR της.

Η νεαρή Monika είχε γίνει γνωστή στους κύκλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το αντισυμβατικό, αλλά και ριψοκίνδυνο στυλ οδήγησής της. Πολλά από τα videos της την εμφανίζουν να οδηγεί χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό, να κάνει επικίνδυνα stunts αλλά και να τραβά φωτογραφίες και clips, ενώ οδηγούσε. Αν και πολλές φορές είχε δεχθεί επικριτική συμπεριφορά από τους ακόλουθους της, η ίδια απαντούσε ότι «είναι ένα μεγάλο κορίτσι» και ότι «έχει πλήρη συνείδηση των πράξεών της».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ρωσία, το συμβάν έγινε στον δρόμο Sedanka-Patroclus, όταν η αναβάτης έχασε τον έλεγχο της S1000RR της, σε στροφή. Οι πραγματογνώμονες έδειξαν ότι, σύμφωνα με τα σημάδια φρεναρίσματος, η Monica κινούταν με αρκετά μεγάλη ταχύτητα, ενώ φαίνεται ότι, αυτή την φορά, φορούσε πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό…

Συλληπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους της νεαρής Instagrammer και εδώ να μας επιτρέψετε, παρά το αυτονόητο του θέματος, να κάνουμε άλλη μια σύσταση: Να οδηγείτε πάντα συνετά, με πλήρη εξοπλισμό και προφανώς, να ξεχνάτε το κινητό σας τηλέφωνο όσο είστε στο δρόμο…