Herald Cafe 125

Herald Classic 125

Το Herald 125 δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή.

Η Herald επεκτείνεται

Η Herald είναι μια μικρή Βρετανική εταιρεία που εισάγει και κατασκευάζει προσιτές μοτοσυκλέτες 125 και 250 κυβικών. Για το 2018 επεκτείνει τη γκάμα των μοτοσυκλετών στα 125 κυβικά παρουσιάζοντας δυο νέες ρετρό μοτοσυκλέτες.

Οι Cafe 125 και Classic 125 κινούνται από έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, τετράχρονο κινητήρα απόδοσης 9,7 ίππων. Το στεγνό τους βάρος είναι 126 κιλά και έχουν ρεζερβουάρ χωρητικότητας 12 λίτρων.

Η Cafe Racer έκδοση διαθέτει ιδιαίτερης σχεδίασης σέλα και κλιπ ον, ενώ ξεχωρίζει από το σκούρο κόκκινο χρώμα. Η Classic αποπνέει έντονο ρετρό άρωμα και θα είναι διαθέσιμη μόνο σε μαύρο χρώμα.

Η Herald παρουσίασε μια ακόμα μοτοσυκλέτα 125 κυβικών σε μπεζ απόχρωση, με την ονομασία Herald 125, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία δεν πρόκειται για το τελικό προϊόν προς το παρόν.

Η Herald δεν αντιπροσωπεύεται ακόμα στην Ελλάδα, αλλά τα πρόσφατα παραδείγματα εταιρειών όπως η Brixton και η Benelli, έχουν δείξει ότι η αγορά των προσιτών μοτοσυκλετών μικρού και μεσαίου κυβισμού μεγαλώνει κι εξελίσσεται συνεχώς. Συνδυάζουν ιδανικά το χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης με την μοντέρνα εμφάνιση, χωρίς να υστερούν σημαντικά στον τομέα της ποιότητας.