Η Husqvarna στο Paddock 512

Το Paddock 512 ξενικά μια μεγάλη συνεργασία με τη Husqvarna σαν επίσημη κάθετη μονάδα. Διαβάστε περισσότερα.

Το Paddock 512 έχει ήδη καθιερωθεί στο χώρο της μοτοσυκλέτας αφού εδώ και πολλά χρόνια είναι επίσημη κάθετη μονάδα των ΚΤΜ, Bajaj και Ducati. Η πολυετής εμπειρία του Χάρη Αλεξίου και της ομάδας του είναι πάντα στη διάθεση των αναβατών προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες και οι προσδοκίες τους. Το Paddock 512 δεν σταματά να εξελίσσεται και ξεκίνησε τη νέα συνεργασία με τη Husqvarna έχοντας εξασφαλίσει την αντιπροσώπευση των μοτοσυκλετών της σαν μοναδική κάθετη μονάδα στην Αθήνα.

Στον ανανεωμένο χώρο της εταιρείας μπορείτε να δείτε όλα τα νέα μοντέλα και να προγραμματίσετε το service σας στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο που διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές ειδικών εργαλείων καθώς και διαγνωστικά μηχανήματα για οποιοδήποτε μοντέλο ΚΤΜ, Husqvarna και Bajaj. Η τεχνογνωσία των έμπειρων μηχανικών και η αγάπη τους για τη μοτοσυκλέτα είναι τα στοιχεία που εγγυώνται την πλήρη κάλυψη των αναγκών της μοτοσυκλέτας και την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη.

Επίσης, στο Paddock 512 θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα βελτίωσης καθώς και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη από τους επίσημους καταλόγους των εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Μεσογείων 512 – 514, Αγία Παρασκευή, 15342
Τηλ.: 210 6011555
www.paddock512.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00