Harley-Davidson: «Φτιάχνει» ένα pickup!

Πως σας φαίνεται το F150 που έχει δεχθεί τις… φροντίδες και πολλά αξεσουάρ της Harley-Davidson; Δείτε περισσότερα…

Η Αμερικανική φιλοσοφία οχημάτων είναι macho και αυτό φαίνεται… πανεύκολα, μέσα από τις Harley Davidson μοτοσυκλέτες αλλά και τα pickup φορτηγά που χρησιμοποιούνται πολύ στην χώρα. Τι θα γίνει όμως αν συνδυάσεις αυτά τα δύο; Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι σαν αυτό το Pickup Truck που βλέπετε εδώ!

Πρόκειται για το νέο Ford F150 σε ειδική περιορισμένη έκδοση, εορταστική των 115 χρόνων της Harley-Davidson. Το όχημα φέρει πολλές αλλαγές σε σχέση με το βασικό F150, ενώ είναι στολισμένο με τα σήματα και το όνομα της Harley-Davidson σε διάφορα σημεία του.

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση θα γίνει διαθέσιμη σε 3 χρώματα: Μαύρο, λευκό και γκρίζο, ενώ οι αλλαγές είναι πάρα πολλές. Μιλάμε συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, για νέους τροχούς 22 ιντσών τύπου Fat Boy, νέα ανάρτηση σηκώματος, custom εξάτμιση με νοτες αλουμινίου και πορτοκαλί χρώματος, αμορτισέρ FOX ρυθμισμένα από την Harley-Davidson, νέο καπό και μάσκα, μοκέτα H-D στην καρότσα, νέα όργανα και ταπετσαρίες στο εσωτερικό, πάμπολλες εμφανίσεις του χαρακτηριστικού σήματος της ασπίδας της H-D αλλά και αριθμημένη πλάκα σειριακού αριθμού.

Πως σας φαίνεται; Ας δούμε λοιπόν και την τιμή του: Στις 3 χρωματικές εκδόσεις, το όχημα κοστίζει 97.400, 97.700 και 98.400 δολάρια, για την μαύρη, τη λευκή και την γκρί έκδοση αντίστοιχα!