Μοτοσυκλέτες της Honda, παρατεταγμένες στην νέα πίστα δοκιμών της Ταϊλάνδης.

Honda: Νέα πίστα δοκιμών

Την νέα τεράστια πίστα δοκιμών της στην Ταϊλάνδη εγκαινίασε η Honda, η οποία είναι η τρίτη της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και κόστισε 45 εκατομμύρια ευρώ!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στην περιοχή Prachinburi της Ταιλάνδης, η Honda εγκαινίασε τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις δοκιμών της, τόσο για μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο. Η νέα πίστα δοκιμών εκτιμάται ότι κόστισε, συνολικά, περί τα 45 εκατομμύρια ευρώ και, πέρα από την πρακτική της σημασία για την εταιρεία, έχει και εμπορική σημασία, όσον αφορά την πολιτική της Honda για την Ταϊλάνδη.

Στην πίστα, η οποία συνολικά έχει μήκος 8 χιλιομέτρων, συναντά κανείς 8 διαφορετικές διαδρομές, για την διεξαγωγή δοκιμών πάσης φύσεως: Από τέστ τελικής ταχύτητας, επιδόσεων και επιταχύνσεων, μέχρι σημεία δοκιμών για τις αναρτήσεις, τα φρένα και τμήματα δρόμου που γεμίζουν τεχνητά με νερό, για την πραγματοποίηση αντίστοιχων δοκιμών.

Η νέα πίστα αποτελεί την τρίτη, σε παγκόσμιο επίπεδο, πίστα αποκλειστικά για δοκιμές από την Honda –οι άλλες δύο εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ. Η πίστα θα χρησιμοποιηθεί τόσο για μοτοσυκλέτες, όσο και για αυτοκίνητα από την Ιαπωνική εταιρεία.

Ο πρόεδρος της Honda Ασίας Shinji Aoyama δήλωσε για το γεγονός: «Η Ταϊλάνδη έχει υπάρξει το κέντρο κατασκευής και εξαγωγής στην Ασία και την Ωκεανία, αλλά και μια σημαντική βάση για την έρευνα και ανάπτυξή μας. Η πίστα δοκιμών του Prachinburi θα ενισχύσει την γκάμα μοντέλων μας, παρέχοντας πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά μοντέλα πέρα από τις προσδοκίες των πελατών της Ταϊλάνδης, αλλά και της περιοχής»