Κάποιες από τις κατασκοπευτικές εικόνες που δημοσιεύτηκαν, για το Svartpilen 701 της Husqvarna.

Κάποιες από τις κατασκοπευτικές εικόνες που δημοσιεύτηκαν, για το Svartpilen 701 της Husqvarna.

Husqvarna: To Svartpilen 701 στην παραγωγή;

Εικόνες που πυροδοτούν φήμες ότι η Husqvarna ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των flat trackers! Δείτε περισσότερα…

Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι του Motorcycle News φαίνεται ότι εξασφάλισαν φωτογραφίες του νέου μοντέλου της  Husqvarna, Svartpilen 701. Το νέο μοντέλο έχει στυλ flat-track και προς το παρόν μόνο κάποιες εικόνες έχουν  δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αυτές από μόνες τους κάνουν ακόμη πιο ισχυρές τις φήμες για είσοδο του μεγάλου Svartpilen στην παραγωγή.

Η μοτοσυκλέτα λοιπόν, έρχεται να συμπληρώσει το κενό στην γκάμα street μοντέλων της Husqvarna, μιας και τα μοντέλα 401 είναι ήδη διαθέσιμα σε Svartpilen και Vitpilen, αλλά το 701 μοντέλο διατίθεται σε Vitpilen μόνο προς το παρόν. Το Svartpilen φαίνεται ότι ακολουθεί την urban enduro ή και street tracker φιλοσοφία, με έναν τροχό 18 ιντσών εμπρός, νέα σέλα, πιο χαμηλό και φαρδύ τιμόνι και ελαστικά με μικρά «τακούνια».

Η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα δεν θα διαφέρει κατά πολύ από το ήδη υπάρχον Vitpilen 701, με τον κινητήρα των 693 κ.εκ. και των 73 ίππων να παραμένει κοινό σημείο, αλλά και τις αναρτήσεις WP, την σουίτα ηλεκτρονικών και το ABS.

To νέο Svartpilen 701 αναμένεται, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, να εμφανιστεί επίσημα τον Νοέμβριο, πιθανότατα στην έκθεση EICMA.