KYMCO X-Town 125: Υποψήφιο για Best Scooter 2018

Φουλ GT Scooter μέγεθος και άνεση μαζί με κινητήρα μικρού κυβισμού γίνεται; Η KYMCO δίνει την απάντηση της με το X-Town 125. Είναι αυτό το καλύτερο scooter της χρονιάς;

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η δημοτικότητα των GT Scooters αυξάνεται και αυτό δεν είναι τυχαίο. Τα μοντέλα της κατηγορίας προσφέρουν κυρίως μεγάλη άνεση και χώρους, προσφέροντας ευχάριστες μετακινήσεις εντός αλλά και εκτός πόλης. Θέλοντας να προσφέρει αυτές τις αρετές σε όσους αναβάτες έχουν το δίπλωμα Α1, η KYMCO παρουσίασε το Χ-Town 125.

Το μοντέλο βασίζεται στο μεγαλύτερο X-Town 300 και μάλιστα έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις, εργονομία και ύψος σέλας. Αυτό σημαίνει ότι το μικρότερο X-Town 125 προσφέρει όλη την άνεση και την ευρυχωρία, του μοντέλου των 300 κυβικών. Μια εξαιρετική σέλα, χώροι για κράνος και αντικείμενα 2 ατόμων, ντουλαπάκι στην ποδιά και παροχή ρεύματος 12V προσθέτουν στην ευχάριστη μετακίνηση με… πολλά «κομφόρ» για αναβάτη και συνεπιβάτη. Στα ισχυρά συν του μοντέλου, η εξαιρετική ανεμοκάλυψη που προστατεύει τον αναβάτη από τον καιρό και τον αέρα.  

Ο κινητήρας G5 του μοντέλου αποδίδει 13,5 ίππους και προσφέρει ομαλή λειτουργία χωρίς κραδασμούς, για την μέγιστη οδηγική απόλαυση. Στις αναρτήσεις, συναντάμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ρυθμιζόμενα σε προφόρτιση. Για την πέδηση φροντίζουν δύο πανίσχυρα φρένα, συνδεδεμένα μεταξύ τους με σύστημα CBS για μέγιστη ασφάλεια και αίσθηση.