Ανακοινώθηκε και επίσημα η τιμή του KYMCO Xciting-S 400

KYMCO XCiting-S 400: Αυτή είναι η τιμή του

Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου μοντέλου της KYMCO που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο μερίδιο προσοχής στην ελληνική αγορά! Δείτε την εδώ…

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το KYMCO X-Citing-S 400 είχαμε την τιμή και την ευκαιρία, να το γνωρίσουμε από κοντά στην φετινή έκθεση μοτοσυκλέτας, στο Παλιό Αεροδρόμιο. Τώρα, το μοντέλο που έχει κατακτήσει ήδη τους αναβάτες με την μοντέρνα εμφάνισή του και την premium ταυτότητά του, είναι διαθέσιμο και ανακοινώθηκε επίσημα η τιμή του.

Συγκεκριμένα, το KYMCO XCiting-S 400 μπορεί να γίνει δικό σας έναντι 6.735 ευρώ (συν 257,14 Ε.Τ.Τ.).

Αν όμως αποφασίσετε να το αποκτήσετε τοις μετρητοίς, η τιμή μειώνεται σημαντικά και συγκεκριμένα φτάνει στα 6.435 ευρώ, (συν το τέλος ταξινόμησης)!

Ενσαρκώνοντας την ουσία του GT Scooter, το XCiting-S 400 υπόσχεται να φέρει την καλύτερη οδηγική εμπειρία στον αναβάτη του, προικισμένο με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες όπως φωτισμό LED, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα Noodoe, που προσφέρει πολλαπλές ενδείξεις στον αναβάτη, όπως πλοήγηση ή προσωποποιημένη απεικόνιση ενδείξεων.

Ο G5 κινητήρας των 400 κυβικών που θα φέρει το μοντέλο αποδίδει 36 ίππους και συμφωνεί με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4, όντας υδρόψυκτος. To μοντέλο έχει ντουλαπάκια στην ποδιά και μεγάλο χώρο αποθήκευσης για ένα κράνος κάτω από την σέλα, ενώ φέρει επίσης ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε 5 θέσεις. Το ABS των δύο καναλιών της BOSCH, γενιάς 9.1, προσφέρει το απόλυτα ασφαλές φρενάρισμα που κάθε αστικός και όχι μόνο αναβάτης, απαιτεί.