Καλύτερο συνεργείο Benelli για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα

Καλύτερο συνεργείο Benelli για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα

Best After sales 2023 και 2024 στην Benelli
Στις ψηφοφορίες συμμετείχαν περισσότεροι από 78.000
Μια πολύ σημαντική διάκριση για την Gianneas Moto και τον ίδιο τον Χρήστο Γιαννέα

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Best After sales 2023 και 2024 στην Benelli

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η GianneasMoto, ψηφίστηκε από το κοινό ως ο καλύτερος επισκευαστής Benelli στην Ελλάδα. Μετά την επιτυχία του 2023 ήρθε να επιβεβαιώσει την υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που λαμβάνει κάποιος από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Benelli στο Περιστέρι και το 2024 με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας Best Moto byLS2 και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τον Ιούνιο. Για να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας, ψηφίστηκαν περισσότερα 50 εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Benneli (όχι απλά ήταν στην λίστα, πήραν ψήφους) . Αρκεί αυτό για να καταλάβουμε πως ανάμεσα από 50 εξουσιοδοτημένα συνεργεία, η Gianneas Moto είχε με διαφορά τους περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.
 

Στις ψηφοφορίες συμμετείχαν περισσότεροι από 78.000

Από τους περίπου 160.000 μοναδικούς αναγνώστες που ψήφισαν τις τελευταίες 2 χρονιές για την ανάδειξη της καλύτερης μοτοσυκλέτας και Scooter στην Ελλάδα στο Best Moto byLS2 (θεσμός 28 χρονών), περισσότεροι από 78.000 από αυτούς συμπλήρωσαν ένα πλήρες ερωτηματολόγιο για την αγορά της μοτοσυκλέτας. Όλες οι ερωτήσεις είναι υποχρεωτικές για να καταχωρηθεί το ερωτηματολόγιο, επομένως και οι 78.000 που συμμετείχαν, εφόσον είχαν δηλώσει τι μοτοσυκλέτα (ή scooter) οδηγάνε, ψήφισαν και αυτόν που θεωρούν ως τον καλύτερο Dealer (επίσημος διανομέας της μάρκας) στις πωλήσεις αλλά και το σημαντικότερο κομμάτι που είναι το After Sales.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μια πολύ σημαντική διάκριση για την Gianneas Moto και τον ίδιο τον Χρήστο Γιαννέα

Τα μεγέθη τρομάζουν, πολλοί οι συμμετέχοντες όπως και οι ψηφοφόροι του θεσμού Best Moto. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που κάνει την συγκεκριμένη διάκριση τόσο σημαντική. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα, όπου οι ίδιοι οι καταναλωτές, να «κρίνουν» τις εξουσιοδοτημένες εμπορίες. Πίσω από αυτή την διάκριση (για 2 συνεχόμενες χρονιές), κρύβεται ένας άνθρωπος, ο οποίος «μοχθεί» καθημερινά για να μπορεί να έχει τόσους ικανοποιημένους πελάτες, και σε αυτή την επιχείρηση είναι ο Χρήστος Γιαννέας.
 
Το βραβείο παρέλαβε ο ίδιος ο Χρήστος Γιαννέας, ιδιοκτήτης της επιχείρησης και την παράδοση για λογαριασμό του MotoΤρίτη έκανε η Μαρία Μητσού, υπεύθυνη επικοινωνίας επιχειρήσεων.

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Gianneas Μoto βρίσκεται στην Κωνσταντινουπόλεως 138 στο Περιστέρι. Οι ώρες λειτουργείας του συνεργείου είναι Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 - 19:30. Ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του, μέσω Facebook, τηλεφωνικά στο 210 9901808 ή ακόμα και να επισκεφτείτε την σελίδα του motogianneas.gr