Νέα MV Agusta Brutale 800RR Lewis Hamilton

Μία νέα μοτοσυκλέτα που τιμά τον πολυπρωταθλητή της Formula 1 παρουσίασε η MV Agusta. Πόσα κομμάτια θα γίνουν διαθέσιμα;

Στην γνωστή και επιτυχημένη από ότι φαίνεται, συνταγή των «περιορισμένης διαθεσιμότητας μοτοσυκλετών» συνεχίζει και η MV Agusta, παρουσιάζοντας την νέα Brutale 800RR Lewis Hamilton Edition. Πρόκειται για την τρίτη μοτοσυκλέτα στην σειρά του Lewis Hamilton, με τις δύο πρώτες να είναι οι Dragster RR και F4.

Αποκλειστικά 144 κομμάτια της μοτοσυκλέτας θα γίνουν διαθέσιμα στον κόσμο, σε τιμή η οποία δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα.



Η νέα μοτοσυκλέτα έχει δημιουργηθεί γύρω από τα σχέδια του ίδιου του πολυπρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος είναι και δεινός μοτοσυκλετιστής. Βασικές αποχρώσεις της είναι όπως βλέπετε, το μαύρο και το κόκκινο, ενώ ειδικά carbon τμήματα έχουν χρησιμοποιηθεί στο μοντέλο, μαζί με άλλες μοναδικές λεπτομέρειες.



Η εξάτμιση της νέας μοτοσυκλέτας έχει κεραμική επίστρωση ενώ αρκετά εξαρτήματά της όπως τα καπάκια των δοχείων υγρών και οι μανέτες, αλλά και ο προφυλακτήρας του καπακιού του συμπλέκτη, είναι φτιαγμένα από billet  αλουμίνιο. Στην ουρά φαίνεται και το όνομα του Lewis Hamilton, εκατέρωθεν. Μηχανικά, η μοτοσυκλέτα δεν έχει διαφορές από την απλή Brutale 800RR. 

¶λλη μία limited μοτοσυκλέτα από την MV Agusta λοιπόν, η οποία ετοιμάζει μια μεγάλη σειρά μοντέλων τα οποία θα μας αποκαλύψει σταδιακά –για παράδειγμα, την τετρακύλινδρη Brutale 1000 και την ultra-limited εξωτική με την εναλλακτική πρόωση για την οποία υπάρχουν σενάρια για jet κινητήρα.