Δεν αλλάζει στάση ο Marc Marquez για τα γεγονότα της Αργεντινής.

Marquez: Δεν θα άλλαζα τίποτα

Στις θέσεις του ότι δεν θα έκανε τίποτα διαφορετικό, αν ο αγώνας της Αργεντινής γινόταν ξανά, εμμένει ο Marc Marquez, δικαιολογώντας τις πράξεις του. Δείτε τι λέει...

Και η...Αργεντινιάδα, καλά κρατεί! Ο πιο πολυσυζητημένος αγώνας των τελευταίων 3 ετών συνεχίζει να απασχολεί το κοινό και αυτή την φορά, έχουμε δηλώσεις από τον Marc Marquez, μετά από 5 ημέρες από την επίμαχη Κυριακή. Ο πρωταθλητής του 2017 είναι μάλλον ανυποχώρητος και επιμένει ότι δεν μετανιώνει για αυτά που έγιναν, καθώς «έπρεπε να πιέσει στον μέγιστο βαθμό».

Μετά από λάθος του στην εκκίνηση, ο Marquez δέχθηκε ποινή διέλευσης από τα pits και στην συνέχεια επιδόθηκε σε μία άκρως επιθετική οδήγηση, που τον έφερε σε επαφές με τους Aleix Espargaro, Nakagami και τελικά με τον Rossi. Ωστόσο, ο 25χρονος άσσος δηλώνει: «Δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό αν ο αγώνας ξαναγινόταν. Εκείνη την στιγμή έτσι ένιωθα. Έπρεπε να επιστρέψω και να δώσω το 100% μου. Στην αρχή η μοτοσυκλέτα μου έσβησε και δεν ήταν δικό μου λάθος. Όλα ξεκίνησαν από εκεί. Όσον αφορά τα περιστατικά, συνέβησαν σε πολλούς αναβάτες»

«Συνέβη στον Zarco και στον Pedrosa στην ίδια ακριβώς στροφή. Ο Dani τραυματίστηκε μάλιστα. Δεν τιμωρήθηκε κανείς όμως. Το σημαντικό για κάθε αναβάτη είναι να γνωρίζει πότε κάνει λάθος. Ναι, έκανα λάθη, αλλά τιμωρήθηκα. Είμαστε αγωνιζόμενοι και αυτά συμβαίνουν. Ο αδερφός μου Alex, την Κυριακή αναγκάστηκε να βγει από την πίστα. Αυτοί είναι οι αγώνες» είπε τελικά ο Marc Marquez.

Ο πρωταθλητής του 2018 πήρε το αποτέλεσμα της 18ης θέσης στον αγώνα του Termas de rio Hondo, μετά από ποινή 30 δευτερολέπτων που δέχθηκε για την επαφή του με τον Valentino Rossi και την πτώση του δεύτερου.