O William λίγο πριν οδηγήσει την εικονιζόμενη Triumph Tiger 1200

«Μηχανόβιος» και ο πρίγκιπας William!

Επίσκεψη στην Triumph πραγματοποίησε ο πρίγκιπας του Βρετανικού παλατιού και δούκας του Cambridge, William, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει και μία μοτοσυκλέτα!

Και ο «γαλαζοαίματος» πρίγκιπας William αγαπάει τις μοτοσυκλέτες και το έδειξε για μία ακόμη φορά. Ο William επισκέφθηκε την βιομηχανία της Triumph, όπου είχε και την ευκαιρία να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα.

Ο William οδήγησε μία Triumph Tiger 1200, ενώ παρά το επίσημό του ένδυμα, δεν παρέλειψε να φορέσει μπουφάν και κράνος, δίνοντας το καλό παράδειγμα στις φωτογραφίες που –φυσικά- έκαναν αργότερα τον γύρο του κόσμου. Ο πρίγκιπας επίσης μίλησε με εργαζόμενους της Triumph, ενώ απόλαυσε και μία βόλτα σε μία Aston Martin. Μάλιστα, μετά από το σύντομο test ride του με την Tiger 1200, ο William αστειεύτηκε λέγοντας ότι «δεν ήταν αρκετό»!

Ο πρίγκιπας και δούκας του Cambridge είναι δεινός μοτοσυκλετιστής και αγαπά τα δίκυκλα από την παιδική του ηλικία. Μάλιστα, έχει δηλώσει ότι «αγαπά το να οδηγεί μοτοσυκλέτα, διότι απολαμβάνει τις στιγμές ανωνυμίας που του χαρίζει». Ωστόσο, η σύζυγός του Kate Middleton δεν συμμερίζεται...καθόλου το πάθος του γαλαζοαίματου, καθώς έχει πει ότι «νιώθει τρόμο» κάθε φορά που ο William οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του...