Μια Ελληνίδα θα είναι πλέον μέλος μιας παγκόσμιας μοτοσυκλετιστικής επιτροπής

Μια Ελληνίδα στις «Women in Motorcycling»

Η κ. Μαρία Τσεσμελή, γενική γραμματέας της ΑΜΟΤΟΕ, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια παγκόσμια δράση. Διαβάστε περισσότερα…

Να μια ευχάριστη είδηση τόσο για την Ελλάδα και για τα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα στην χώρα, όσο και για την παγκόσμια θέση της γυναίκας στην μοτοσυκλέτα. Με επίσημο δελτίο τύπου της, η ΑΜΟΤΟΕ μας ανακοίνωσε ότι η κ. Μαρία Τσεσμελή, Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας, θα είναι μέλος της επιτροπής της «Women In Motorcycling», της FIM.

Πρόκειται για μια παγκόσμια δράση, στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά γυναίκες αναβάτες μοτοσυκλέτας από όλο τον κόσμο, με την αποστολή να αναδείξουν τον γυναικείο μοτοσυκλετισμό, αλλά και να προσελκύσουν ακόμη περισσότερες εκπροσώπους του ωραίου φύλου, στα δίκυκλα αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες με μοτοσυκλέτα.

Η κ. Τσεσμελή επιλέχθηκε, μέσα από πολλές υποψηφιότητες, να συμμετάσχει στην επιτροπή και είναι πραγματικά μια στιγμή υπερηφάνειας για την Ελλάδα και τον μοτοσυκλετισμό, και φυσικά για τις Ελληνίδες αναβάτριες. Της ευχόμαστε τα καλύτερα.