Βασισμένη σε Street Bob του 2017.

Μοναδικές λεπτομέρειες

Οι εξατμίσεις κλέβουν την παράσταση.

Moonlight: Chopper dragster

Η Warr με επικεφαλής τον Charlie Stockwell αποφάσισε να κατασκευάσει μια μοναδική Custom Harley Davidson, η οποία θα συμμετείχε σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις custom παγκοσμίως, το Yokohama Hot Rod Custom.

Στη φετινή έκθεση το αντικείμενο ήταν οι παραδοσιακές choppers και η Warr ήθελε να κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα που θα θύμιζε τις αγωνιστικές dragster του `60 και του `70, οπότε κατέληξαν σε μια ηψηλής απόδοση chopper dragster με ποιοτικά εξαρτήματα και σλικ πίσω ελαστικό.

Η βάση ήταν μια Street Bob του 2017, αλλά δύσκολα την αναγνωρίζει κανείς μετά από τόσες τροποποιήσεις, αν και το πλαίσιο είναι σχεδόν άθικτο. Ο κινητήρας των 1802 κυβικών έχει κεφαλές που έχουν σκαλιστεί με το χέρι για να μοιάζουν με τατουάζ, ενώ οι εξατμίσεις κλέβουν την παράσταση. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτους σωλήνες διαμέτρου 2 ιντσών με εμφανείς κολλήσεις ενώ ανεβαίνουν προς τα πάνω με κλίση σχεδόν 90 μοιρών.

Επειδή η απόδοση ήταν εξίσου σημαντική με την εμφάνιση, οι εργοστασιακές αναρτήσεις έχουν δώσει τις θέσεις τους σε πιρούνι της Ohlins εμπρός και δυο αμορτισέρ πίσω της ίδιας εταιρείας. Το πίσω ελαστικό σκοπεύουν να το αλλάξουν μετά την έκθεση με κάποιο λιγότερο «τετράγωνο» που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον δρόμο.