Αυτή είναι η Indian Scout 100 Years

Αυτή είναι η Indian Scout 100 Years

Νέα επετειακή Indian Scout

Μία νέα, ειδική Indian Scout εθεάθη σε έκθεση, η οποία θα τιμά τα 100 χρόνια ύπαρξης του μοντέλου. Δείτε περισσότερα.

Σε συνάντηση αντιπροσώπων της Indian, κάποιοι παατηρητικοί παρευρισκόμενοι εντόπισαν μία νέα Scout, ξεχωριστή από τις άλλες. Πρόκειται για μια επετειακή έκδοση του μοντέλου, που θα τιμά τα 100 χρόνια από την παρουσίαση του.

Δείτε την Scout της εικόνας, η οποία είναι βαμμένη σε κόκκινο με χαρακτηριστικά, χρυσά pinstripes. Πρόκειται για άμεσο φόρο τιμής στις αυθεντικές Scout, οι οποίες θεωρούνταν από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες της εποχής τους με χαρακτηριστικά υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αλλα εμφανισιακά στοιχεία που συνδέουν την επετειακή Scout με το αυθεντικό, είναι η σέλα από ανοιχτό καφέ δέρμα και η χρήση ακτινωτών τροχών, αντί χυτών αλουμινίου.

Στην εισαγωγή του αέρα υπάρχει μάλιστα, ειδική πλακέτα που αναφέρει το μοντέλο ως «Scout 100 Years», σε κόκκινο και μαύρο χρώμα. Παράλληλα με την εμφάνιση του μοντέλου, πριν λίγες ημέρες γνωστοποιήθηκαν και κάποια τεχνικά στοιχεία του στην CARB, την υπηρεσία ελέγχου των ρύπων για την πολιτεία της California. Από εκεί προκύπτει ότι η νέα Scout θα γίνει διαθέσιμη σε 2 εκδόσεις, μία «απλή» και μια ανώτερη «Stage 1», χωρίς όμως να δημοσιεύονται περισσότερα.

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, το μοντέλο θα γίνει κανονικά διαθέσιμο για το 2020, με περισσότερα στοιχεία όπως χρόνος και τιμή διάθεσης να παραμένουν φυσικά «ερωτηματικό». Είναι αρκετά νωρίς ακόμα, άλλωστε.