Νέες δισκόπλακες από την SBS

Η εταιρεία SBS Friction είναι γνωστή στον κόσµο της µοτοσικλέτας για τα κορυφαίας ποιότητας τακάκια και ανταλλακτικά συστηµάτων πέδησης που παράγει. Πλέον, στη γκάµα της εταιρείας έρχονται να προστεθούν και δισκόπλακες.

Βελτίωσε τα φρένα της µοτοσυκλέτας σου!
 
Η SBS για περισσότερα από 50 χρόνια εξειδικεύεται στον τοµέα της πέδησης προσφέροντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αγωνιστικά standards σε όσους δεν συµβιβάζονται µε τίποτα λιγότερο από το κορυφαίο. Πλέον, η εταιρεία από τη Δανία, σχεδιάζει και παράγει δισκόπλακες για τα περισσότερα µοντέλα της αγοράς. Ο υποψήφιος αγοραστής µπορεί να διαλέξει ανάµεσα σε τρεις τύπους δισκόπλακας, αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες και τα γούστα του.

Standard
Οι στάνταρ δίσκοι ακολουθούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή σχετικά µε τις διαστάσεις και την εµφάνιση και αντικαθιστούν απευθείας τους εργοστασιακούς, χωρίς να χρειάζεται κάποια µετατροπή. Έχουν τη συνηθισµένη κυκλική περιφέρεια, χωρίς εγκοπές και απευθύνονται σε όσους δεν θέλουν να αλλάξουν την εικόνα της µοτοσικλέτας τους.

Upgrade
Οι βελτιωµένοι δίσκοι της SBS έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν καθαρή την επιφάνειά τους από τα υλικά τριβής, ενώ προσφέρουν σταθερά υψηλή απόδοση πέδησης σε σκληρή χρήση, χωρίς να παρουσιάζουν σηµάδια κόπωσης. Η σχεδίασή τους είναι µοναδική και φέρει την υπογραφή της εταιρείας. Απευθύνονται σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την εµφάνιση της µοτοσικλέτας τους, τοποθετώντας δίσκους που ξεχωρίζουν.

Oversize
Οι δίσκοι αυτοί είναι µεγαλύτερης διαµέτρου από τους εργοστασιακούς και χρησιµοποιούνται συνήθως στο µπροστινό σύστηµα εκτός δρόµου µοτοσυκλετών. Προσφέρουν αυξηµένη ισχύ πέδησης και καλύτερη αίσθηση. Σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway, θα βρείτε τις δισκόπλακες της SBS σε µια µεγάλη γκάµα που καλύπτει όλα τα γνωστά scooter της αγοράς, αλλά και πάρα πολλά µοντέλα µοτοσικλετών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310515557, 2310517815
www.motoway.gr