Ο σχεδιασμός του παραπέμπει στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του `70.

Όμορφο μασκάκι πάνω απο τον στρογγυλό προβολέα

Τα προβολάκια ομίχλης ανήκουν στον έξτρα εξοπλισμό

75 ίπποι και 198 κιλά

Νέο Suzuki SV650X

Το άρωμα των νεορετρό είναι έντονο στην έκθεση του Μιλάνο και η Suzuki ακολουθεί τη μόδα παρουσιάζοντας την cafe racer έκδοση του SV650.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Suzuki ανακάμπτει σιγά σιγά από τα προβλήματα που της δημιούργησε η παγκόσμια οικονομική κρίση και συνεχίζει να παρουσιάζει νέα μοντέλα. Σειρά έχει το ρετρό SV650X που, όπως υποδηλώνει και το όνομά του βασίζεται στην πλατφόρμα του SV650. Η νέα έκδοση διαφοροποιείται κυρίως εμφανισιακά από τη δημοφιλή δικύλινδρη γυμνή μοτοσυκλέτα και ο σχεδιασμός της παραπέμπει σε cafe racer και θα έρθει αντιμέτωπο με το ολοκαίνουργιο Kawasaki Z900RS και το XSR900 της Yamaha, ενώ και η Honda ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι με μια πιο μινιμαλιστική, όμως, προσέγγιση.

Η απόδοση του κινητήρα στo SV650X παραμένει στα 75 άλογα με το βάρος του να είναι 198 κιλά γεμάτο και σίγουρα πολλοί αναβάτες θα δείξουν ενδιαφέρον για τη νέα αυτή έκδοση, ειδικά αν αναλογιστούμε την επιτυχία του SV650. Η σημαντικότερη διαφορά βρίσκεται στο πιρούνι το οποίο έχει αποκτήσει ρύθμιση της προφόρτισης, κάτι που έλλειπε από τη βασική έκδοση. Την εμφάνιση τονίζουν η μαύρη – ασημί βαφή, τα βαμμένα μαύρα μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη, αλλά και τα αυτοκόλλητα στο ρεζερβουάρ. Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει κι ένα σετ από διακριτικά προβολάκια ομίχλης.