Μεταβλητή εργονομία οδήγησης τριών θέσεων

 Μεταβλητή εργονομία οδήγησης τριών θέσεων

Η εργονομία της θέσης οδήγησης του G368 μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και το στυλ οδήγησης κάθε αναβάτη.Το τιμόνι ελαφρού κράματος, μεταβλητής διατομής, στηρίζεται σε ξεχωριστά, ασύμμετρα καβαλέτα που περιστρέφονται, αλλάζοντας το ύψος και την απόσταση του τιμονιού από τη σέλα. Ταυτόχρονα, το G368 διαθέτει αναδιπλούμενα μαρσπιέ για τον αναβάτη, που είναι τοποθετημένα σε προσεκτικά επιλεγμένο σημείο, ώστε να δημιουργούν την τέλεια εργονομία οδήγησης όταν ο αναβάτης επιθυμεί να οδηγήσει όρθιος στους χωματόδρομους.

Φυσικά, οι δύο μεγάλες πλατφόρμες στην ποδιά, διατηρούν τη δυνατότητα του αναβάτη να τοποθετήσει τα πόδια του κάθετα ή μπροστά, επιλέγοντας μια πιο δυναμική ή χαλαρή στάση του σώματος για οδήγηση στην άσφαλτο.
Η σέλα του G368 είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση και ιδανική στήριξη του σώματος, ανεξαρτήτως στυλ οδήγησης. Το φαρδύ πίσω τμήμα της, με ενσωματωμένο "μαξιλάρι" για στήριξη της μέσης, εξασφαλίζει κορυφαία άνεση στις μεγάλες διαδρομές, ενώ το στενότερο εμπρός τμήμα διευκολύνει την άμεση επαφή των ποδιών με το έδαφος στις στάσεις. Οι δύο μεγάλες αλουμινένιες χειρολαβές, τα ξεχωριστά μαρσπιέ και η ελαφρώς υπερυψωμένη σέλα του συνεπιβάτη, προσφέρουν αντίστοιχου επιπέδου άνεση και στον φιλοξενούμενο του G368, χωρίς η παρουσία του να μεταβάλει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του.
 

Σελίδα 1Νέο ZONTES G368
Σελίδα 2 Μεταβλητή εργονομία οδήγησης τριών θέσεων
Σελίδα 3Πολυρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω
Σελίδα 4Ολοκληρωμένος Off-Road εξοπλισμός ταξιδιού
Σελίδα 5Υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση,απίστευτη αυτονομία!
Σελίδα 6¶πιαστος τεχνολογικός εξοπλισμός
Σελίδα 7 Το νέο ZONTESG368 με μια ματιά