Στα χρώματα της MV Agusta την επόμενη χρονιά.

Ο Fenati στην MV Agusta

Ο Ιταλός αναβάτης θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στη σέλα μιας MV Agusta της Forward Racing.

Από τη στιγμή που η MV Agusta ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στους αγώνες με ομάδα της Moto2, περιμέναμε να δούμε ποιοι αναβάτες θα οδηγήσουν τις δυο μοτοσυκλέτες της. Ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο ένας από αυτούς θα είναι ο Romano Fenati, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή 19ος στο πρωτάθλημα οδηγών στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία Moto2.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε μια τόσο δεμένη και ανταγωνιστική ομάδα και η Forward Racing με τιμά με την επιλογή της. Η οδήγηση μιας F2 είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά με γεμίζει περηφάνια και θα αξιοποιήσω όλη μου την εμπειρία, ώστε να συνεισφέρω στην επίτευξη κορυφαίων αποτελεσμάτων.»

Φέτος, η ομάδα αγωνίζεται με μοτοσυκλέτες της Suter τις οποίες οδηγούν οι Stefano Manzi και Isaac Vinales. Η Suter θα συνεχίσει να παρέχει τεχνική υποστήριξη στην MV Agusta και το 2019. Ο διευθυντής της ομάδας, Giovanni Cuzari, δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που σε αυτό το φιλόδοξο ξεκίνημα θα έχουμε μαζί μας έναν αναβάτη σαν τον Romano Fenati. Είμαι σίγουρος ότι όπως εμείς, έτσι κι εκείνος διψά για καλά αποτελέσματα και πιστεύω ότι διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία για να βοηθήσει την ομάδα και να φέρει την MV Agusta ξανά ψηλά στους πίνακες.»