Μία μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη στην υπόθεση του συμβολαίου του Marc Marquez...

Ο Marquez συζητά συμβόλαιο

Δηλώσεις από τον ίδιο τον πρωταθλητή του 2017 αποκαλύπτουν τα μελλοντικά σχέδιά του! Με ποια μάρκα μιλά για το επόμενο συμβόλαιό του;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τα σενάρια γύρω από τον Marc Marquez και την επαγγελματική του συνέχεια, μετά το τέλος της φετινής σεζόν είναι πολλά. Αυτή την φορά όμως, έχουμε δηλώσεις δια στόματος του ίδιου, που αποκαλύπτουν πολλά για τα σχέδιά του.

Πράγματι, ο Marquez, του οποίου το παρόν συμβόλαιο θα λήξει στο τέλος του έτους, αποκάλυψε ότι ξεκίνησε συνομιλίες...όχι με άλλη ομάδα, αλλά με την Honda. Τι δηλώνει ακριβώς;

«Ξεκίνησα να μιλώ με την Honda, να συζητήσουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν βιάζομαι. Προτεραιότητά μου ήταν να ξεκινήσουμε την προ-σεζόν, να νιώσω άνετα με τη μοτοσυκλέτα, να δω τις βελτιώσεις και να επιβεβαιώσω ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μου. Πάντα συγκεντρώνομαι στο ίδιο σημείο: Θέλω να νιώθω άνετα και να βλέπω ότι η Honda συνεχίζει την δουλειά της. Αλλάζεις ομάδα όταν θέλεις άλλο κίνητρο, για να νιώσεις καλύτερος ή να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα. Από μέρους μου, δεν έχω έλλειψη κινήτρου και τα αποτελέσματα έρχονται, άρα αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω»

Με λίγα λόγια, ο Ισπανός κάνει σαφές ότι, κατά πάσα πιθανότητα, θα ανανεώσει ξανά με την Repsol Honda, τουλάχιστον για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, συμπλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Πάντα λέω ότι η Honda θα έχει προτεραιότητα γιατί αυτό είναι που λένε η καρδιά και το σώμα μου. Η μοτοσυκλέτα αυτή είναι η καλύτερη που είχα σε σχέση με τους τελευταίους λίγους χειμώνες. Βελτιωθήκαμε στην δύναμη, έχουμε μεγαλύτερη τελική ταχύτητα, αλλά ο κινητήρας είναι ακόμη πολύ επιθετικός και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό»