Ο Rossi δεν θέλει βροχή

Ο Valentino Rossi πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε και φέτος βροχή στον αγώνα της Sepang και δεν νοιώθει την ίδια αυτοπεποίθηση που ένιωθε πέρυσι.

Ο Ιταλός επέστρεψε στο βάθρο στον αγώνα του Phillip Island τερματίζοντας δεύτερος, οπότε έρχεται με όρεξη στη Μαλαισία και ελπίζει  σε έναν στεγνό αγώνα. Πιστεύει όμως ότι οι συνθήκες θα είναι ανάμεικτες και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ίδιος δήλωσε: «Φαίνεται ότι ο άσχημος καιρός μας ακολουθεί παντού φέτος. Με τις θερμοκρασίες που επικρατούν η πίστα στεγνώνει πολύ γρήγορα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Δεν είμαι τόσο δυνατός φέτος στο βρεγμένο όσο ήμουν πέρυσι, θα παλέψουμε όσο μπορούμε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά εδώ είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα, είναι γρήγορη και φαρδιά και νομίζω είχα αγωνιστεί εδώ για πρώτη φορά με τα 250. Δούλεψα πολύ σκληρά μετά τον τραυματισμό μου, όχι μόνο για να είμαι έτοιμος για την Aragon, αλλά και γιατί γνωρίζω πόσο απαιτητικοί είναι οι τρεις αγώνες στη σειρά για το σώμα. Νομίζω είναι ο πιο δύσκολος αγώνας της χρονιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Θα δούμε πώς θα πάμε, ελπίζω να είμαι σε καλή φόρμα.»